![]() |
#11 |
![]() Partimiz gibi,adına leke sürdürmeyen parti olarak devam ediyor yoluna.
Seviyorum bu güzel insanları. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() BBPye helal olsun...
Bu siyasetini sürdürdüğü sürece her zaman ikinci partim oalcaktır... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Muhsin Yazıcıoğlu şehidimizin ''bereketli kanı'' yeter... MaşaAllah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() MHP'nin yerini Büyük Birlik Partisi'nin alacağı günler de gelecek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Bazı maddeler dediğiniz evet meclisten çıkmadan önce şöyle olsa daha iyi olurdiye bir hazırlık yapıp iktidar partisine verdiler ama dikkate alınmadı. Meclisten çıkan haliyle de yanlışın neresinden dönülürse kardır diyerek evet vereceklerini açıkladılar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Bazı kişilerin saadetle ilgili yazılarını okuyunca ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.
Saadetin Hükümete destek vereceklerini açıkladıkları bir konuda (referandumda evet) yazılan bu incitici yazıları yazanların vicdanlarına bırakıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
saadet bu sözlerden daha fazlasını durudğu yer itibariyle hakketmedimi? bizim en son islami değerlerimize bile laf atmadı mı? Hükümete bırakın da bu konuda destek çıksın, madem halk için çalışıyor.... eğer bu söyleminde samimi ise vermezse evet oyunu, iyicene dibi boylayacağını kendide biliyor... lütfen objektif olarak bakıver olaylara.... |
||
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Sizi, camianızı ve partinizi GÖNÜLDEN SEVİYORUZ...
GÖNÜLDEN VE CANDAN... Allah'ım bu milleti, sizin gibi ehil siyasetçilerden mahrum etmesin inşallah. Hiç bir zaman... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Veriyor. peki bu olumlu gelişmenin altına tutup başka olumsuz şeyleri hatırlatıp olumsuz yazı yazmak ne oluyor? Gerek var mı buna? objektif bakınca bunu gördüm. Saadetin eleştirilecek şeyini eleştirilmesi gereken başlık altında yapmak doğru iken, destek verdiği bir konuda tutup da gene eleştirmek doğru mu? Vermezse evet oyunu dibi boylayacağını demişsin... yani burdan bile sanki saadet mecburmuş gibi bir şey yazıyorsunuz hakkaten inanamıyorum. Saadet yüzde 0,0001 e düşeceğini bilse doğru bilmediği şeye evet demez sayın arkadaşım. Hükümete bırakın bu konuda destek çıksın demişsin gene, bir çok konuda destek çıkmadı mı,. belki türkiye tarihinde ilk kez bir muhalefet partisi başbakanı açıktan tebirk etmedi mi? Hakkaten inanamıyorum ya, istiyorsunuz ki saadet iktidar partisinin peşine takılsın, hık deyici olsun, ne yaparlarsa yapsınlar eleştirmesinler, hık deyip her şeylerini desteklesinler! Yapmayın lüften. Bilhassa numan bey döneminde saadet son derece yapıcı bir muhalefet örneği veriyor. Kıymetini bilin derim ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|