AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
Cihannur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 32.81% |
Vuslata Hasret |
23 | 35.94% |
Feride |
30 | 46.88% |
Ukbâ |
42 | 65.63% |
Mavera (Galevera) |
29 | 45.31% |
barışcan |
23 | 35.94% |
HaArP |
18 | 28.13% |
Ak-Fırtınası |
14 | 21.88% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#261 | |
![]() Alıntı:
![]() Aday olan diğer üyeler için de bir iyilik düşünmeliyiz. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#262 | |
![]() Alıntı:
aynen öyle abicim siralama yapilirken ukba ve galevera arkadasimiz hediye disinda tutulacakdir ki bize verilen en büyük hediye bizi ilk siralara layik görmeleridir.. yanlis anlasilmasin hediyeye tenezzül etmedigimden degil yurtdisinda yasadigimdan dolayi bana faydasi olmayacak yoksa antalya tatili filan verseniz ben ukba filan tanimazdim ![]() |
||
![]() |
![]() |
#263 |
![]() Ne zaman bir konuya yorum yazsam ortalığı karıştırıyorsunuz. Dahada yazmam..
![]() |
|
![]() |
#264 |
![]() Oyumu kullandim. Herkese basarilar dilerim. Listede cok cok degerli dostlarimiz var. Ayrim yapmak mümkün olmuyor.
|
|
![]() |
![]() |
#265 |
![]() Değerli Yalçın ağabeyimizin kontör hediyeli bu yarışmada diğer üyelere haksızlık olduğunu düşünüyorum. Yani bu anket tekrardan Yalçın ağabeysiz yapılmalıdır ve kazanana ödülü verilmelidir şahsi kanaatimce. Ya da ödül direk Ahmet ağabeye verilmelidir.
Dipnot; Ben oyumu Galevera ve Ukba'dan kullanmış biriyim. Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (07-24-2010 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#266 | |
![]() Alıntı:
kaldiki ben yöneticilerin ankette yer alamamasini cok sacma buluyorum sonucta yönetici olmasi onun bu sitedeki aktivitilere katilimci olarak katilamayacagi anlamina gelmez ki... bence yöneticileri bu gibi etkinliklerden men etmek haksizlik ki sonucta ukba bizlerin oylariyla birinci siraya yerlesmistir herhangi bir yönetim destegiyle degil.. |
||
![]() |
![]() |
#267 |
![]() Eğer zaten Birinci Ahmet abi veya Feride oldu ve ödülü aldılar ise yukarıdaki mesajımı görmezden gelebilirsiniz
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#268 |
![]() degerli kardesim burada birinci olmak, ikinci olmak yada sonuncu olmak ne farkederki sonucta amac belli bu ankette bir kisi haricinde hepsi benim dava kardesim, arkadasim, partidasim onlar benim gönlümün birincisi gerisi teferruat..
ama tabiki bizler gazozuna maci bile ciddiye alan insanlariz o acidan tatli rekabet güzeldir ancak kabul edelim ki ukba abimiz paylasimlariyla, yorumlariyla bizlerden bir adim öne cikiyor ve bunun yönetimle, yöneticilikle alakasi yoktur aksine o abimizin bilgisinden, birikiminden kaynaklanan bir farktir.. ve ben hala daha yöneticilarinde bu tür anketlere katilmasi taraftariyim ama tabiki böyle bir karar alinmis o halde bize düsen kurallara saygidir.. |
|
![]() |
![]() |
#269 |
![]() Yalçın ağabeyin bilgisinden katkısından şüphe edilmez elbette, dediğim gibi ben forumda olan kural üzerinden yola çıkarak yorumumu belirttim. Değişir,değişmez orası siz yönetimin kararı olur ben buna birşey diyemem
![]() Kazanan,kazanmayan,yarışmaya giren,girmeyen,hatta oy kullanan,kullanmayan tüm dava kardeşlerimize tebrikler ![]() |
|
![]() |
![]() |
#270 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|