AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
Cihannur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 32.81% |
Vuslata Hasret |
23 | 35.94% |
Feride |
30 | 46.88% |
Ukbâ |
42 | 65.63% |
Mavera (Galevera) |
29 | 45.31% |
barışcan |
23 | 35.94% |
HaArP |
18 | 28.13% |
Ak-Fırtınası |
14 | 21.88% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#291 |
![]() Ben ayaktayım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#292 |
![]() MaşALLAH Nun gece gündüz demeden forumu bekliyor
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#293 |
![]() Yok erken kalkarım devamlı, bugün nette işim vardı, giriş yaptım ben de
![]() Ya da evet Hatice, dediğin gibi, korksun benden =D Turşucu tayfası yani =DD Liste bıraktığım gibi =) |
|
![]() |
![]() |
#294 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#295 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#296 |
![]() Önemizdeki yarışmaya bayanlar birden fazla eklensin çünkü forumdaki bayan üyelerin oyların hepsi ona gidiyor haksızlık olmasın
![]() Konu Ahmet Yasin tarafından (07-24-2010 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#297 |
![]() Ah ah, ne sen sor ne ben söyleyeyim abi, uzun hikaye
![]() Nasıl desem, nasıl anlatsam bilemiyorum ![]() Muhalif bir üye, ama kendine bile muhalifti =D En iyisi konuyu dağıtmadan listeye dönelim biz =D barışcan anlamadım dediğini ben, Feride için mi diyorsun yani, yani ona verilen oyların bayan dayanışması olduğunu mu söylemek istiyorsun =DD |
|
![]() |
![]() |
#298 |
![]() Son 4 yarışmayada baktığınız zaman yarışmada sadece mayıs ayında 2 bayan arkadaşımız var diğerlerinde bir bayan arkadaşımız var neden daha fazla eklenmiyor.?
umarım anlamışsınızdır sayın NUN ![]() |
|
![]() |
![]() |
#299 |
![]() Ha tamam ben de söylüyorum ama koymuyorlar =D
Bayanların başarısından ürken beyler var =D Anket listesini onaylayıcı, birden fazla kişiye onay vermiyor =DDDD Ahh ah, bir günlüğüne normal üye yapacaklar beni, sokacaklar listeye, ki tozu dumana katayım, listeleri altüst yapayım felan ![]() |
|
![]() |
![]() |
#300 |
![]() bariscan listedekilerden sadece birinin bayan oldugunu nasil anladin ben kendim, ukba, sen ve muhammet disindakilerin cinsiyetini bilmiyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|