AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
Cihannur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 32.81% |
Vuslata Hasret |
23 | 35.94% |
Feride |
30 | 46.88% |
Ukbâ |
42 | 65.63% |
Mavera (Galevera) |
29 | 45.31% |
barışcan |
23 | 35.94% |
HaArP |
18 | 28.13% |
Ak-Fırtınası |
14 | 21.88% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#411 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#412 |
![]() Ben vermem geçti artık..
|
|
![]() |
#413 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#414 |
![]() Ben listede varımmm...
Koyun benide... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#415 |
![]() Temmuz ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir...
Onursal birincimiz benim ve NUN'un ısrarı üzere bizi kırmayan sevgili Ukba (Yalçın Karaca) kendisine sonsuz minnet olsun tebrik ederiz üsdat ![]() Ayın yıldız üyesi : Feride Ayın Ak Üyesi : Mavera Ayın Üyesi :barışcan ve El Emin Bu listede olup kazanmaya hak kazanan ilk dört arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz ![]() Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun ... Birinci ve ikinci olan arkadaşlarımız telefon numaralarını bana gönderdikleri takdirde hediye konuşma süreleri yüklenecektir...3. olan iki arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir.... Yeni anketimiz Ağustos'un ortalarına doğru açılacaktır...selametle Konu onurcan tarafından (08-25-2015 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#416 |
![]() Kardeşlerimizi Tebrik ederim... Ayrıca oy veren vermeyen Tüm Kardeşlerimizden Allah c.c. Razı olsun inş...
|
|
![]() |
![]() |
#417 |
![]() Hayırlı olsun, kazananları tebrik ediyorum
![]() Listedeki tüm arkadaşları da tebrik ediyorum, renk verdiler... Oyumun rengini hâlâ gizli tutuyorum ![]() Feride, bayan dayanışması gereği seni en özelinden tebrik ediyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#418 |
![]() Temmuz Ayının Üyeleri anketinde; Onursal 1. Üye seçilen Ukbâyı, Temmuz Ayının 1. Üyesi seçilen Feride'yi, Temmuz Ayının 2. Üyesi seçilen Mavera'yı ve Temmuz Ayının 3. Üyesi seçilen barışcan ve El Emin'i tebrik ederim.
![]() Konu onurcan tarafından (08-25-2015 Saat 18:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#419 |
![]() Abi sormadan edemeyeceğim...
Lütfen kızma... Smileykoymamecburiyetus diye bir hastalığın felan varmı... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#420 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|