![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
“Gösteri olduğunu duydum. Bağırtılar, siren, slogan sesleri geliyordu. Hep olur zaten bizim mahallede.'' Mahallede hergün olay oluyormuş,siren sesleri,slogan sesleri varmış,baba işten gelince 'hanım velet nerede' diyebilirdi ağzı var elbet. Veya annesi gidip çocuğunu arayabilirdi eve getirebilirdi,evin içinde kardeşleriyle saklambaçta oynamıyor sonuçta. Bu ailenin ne kadar sorumsuz olduğunun bir göstergesidir, 'hergün olay olur' diyor ama çocuğuna göz kolak olmuyor. Bizim burda hiç olay olmaz İstanbul çünkü ama buna rağmen iti,köpeği,bilmem neyi,saati ni hesap edip küçüklerimize sahip çıkar,en azından göz önünden ayırmayız. Hele ki öylesine olaylı bir bölgede ufacık çocuk evden çıakrılmaz gerekirse eve hapsedilir. Babasını vurma olayına inanamıyorum olay ortaya çıkana akdar,dediğim gibi polis her zor anında silaha sarılsa olay çıkaracak ne bir çocuk kalır,nede çocuk yapacak insan. Bu kadar basit ve net. Haa polisin suçu varsa,en az polis kadar o ailenin de suçu kesindir. Barış den,yor,ben ortada savaş göremiyorum. 7 yaşındaki velet,ona sahip çıkmayan bir aile görüyorum. Polis yeri geliyor lastik toplayan çocuklara para veriyor,yeri geliyor panzerin üstüne çıkartıp tur attırıyor,yeri geliyor ayakkabı vs. gibi ihtiyaçlarını karşılıyor,polis sabrınada hakim oluyor,karşılığı sorumsuz aile mi oalcak ? Polisin içinde hata yapan vardır bilerek veya bilmeyerek,ama polisten çok o bölgedeki aileler daha fazla hata yapmaktadır çocuklarına sahip çıkmayarak. Anca hapisten çıkan çocuklarına 'iyi etmişsin' dermişcesine sahip çıkarlar. Bu da onların en zayıf yeridir. |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|