|
![]() |
#1 |
![]() 12 .50
2-İsim? barış 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?29 10 1976 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? 8-Tercih ettiğin rakam ? 9-Sevdiğin müzik türü? halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? bel altı 12-Sevdiğin renkLer? kırmızı,beyaz,mavi,turuncu 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? yaptığım işte lider konumda 14-A$ıkmısın? akpartiye 15-AiLeiLen mi tek mi?ailemle 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? çok şükür yaşıyorum 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi seçmezdim kendim olmak en güseli 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? başbakanım allah seni başımızdan eksik etmesin 24-Takma adın ? 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? evet utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? allah razı olsun 29-$imdi saat kaç? 12.53 30-hangi okulda/lise de okuyorsun.hepsi bitti
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 1-23:03
2-Köksal BEKTAŞOĞLU 3-31 yaş İkizler burcum 4-dövme yok 5-Hayır ağlamadım, göz yaşı Allah aşkı için dökülmeli 6-aslında kola içmem ama içenlerinde kola turka içmesini isterim yahudilerin ürünlerinden uzak dururum.kimseyede tavsiye etmem. 8-rakam 53 9-sevdiğim müzik türü var. İşte gidiyorum adlı şarkı 10-gül ü seveyim kırmızı gül 11-teneke muhabbetinden hoşlanmam 12-Beyaz 13-Kendimi gelecekte nasıl görüyorum. Siyasetci! 14-aşıkmıyım evet eşime! 15-Ailem var. 16-önceden galatasaraylıydım . Şimdi futbolla ilgilenmiyorum. 17-OLmazsa olmazım mı? insan olmak 18-benden uzakta yaşayan arkadaşım var diğer illerde. 19-Hayatımda neyi değiştirmek isterdim? İsraili 20-Uyandığımda ilk düşündüğüm şey bügünkü işlerimin nasıl olacağı ve dünyadan hangi haberleri duyacağız. 21-En nefret ettiğim hareket el - kol hareketi. 22-Başka biri olmak istemezdim. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söyleyemediğim şeyi söylemek isterdim. 24-köksal 53 25-En sevdiğim spor önceden futbol idi şimdi su sporları 26-Utangaçmıyım hayır değilim saniyede olayları çözen ve insanlara huzur veren birimdir. 27-Türkçe - İngilize 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Başarı 29-lise mezunuyum : aöf Dış Ticaret önlisans okuyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|