![]() |
#11 |
![]() 1-23:03
2-Köksal BEKTAŞOĞLU 3-31 yaş İkizler burcum 4-dövme yok 5-Hayır ağlamadım, göz yaşı Allah aşkı için dökülmeli 6-aslında kola içmem ama içenlerinde kola turka içmesini isterim yahudilerin ürünlerinden uzak dururum.kimseyede tavsiye etmem. 8-rakam 53 9-sevdiğim müzik türü var. İşte gidiyorum adlı şarkı 10-gül ü seveyim kırmızı gül 11-teneke muhabbetinden hoşlanmam 12-Beyaz 13-Kendimi gelecekte nasıl görüyorum. Siyasetci! 14-aşıkmıyım evet eşime! 15-Ailem var. 16-önceden galatasaraylıydım . Şimdi futbolla ilgilenmiyorum. 17-OLmazsa olmazım mı? insan olmak 18-benden uzakta yaşayan arkadaşım var diğer illerde. 19-Hayatımda neyi değiştirmek isterdim? İsraili 20-Uyandığımda ilk düşündüğüm şey bügünkü işlerimin nasıl olacağı ve dünyadan hangi haberleri duyacağız. 21-En nefret ettiğim hareket el - kol hareketi. 22-Başka biri olmak istemezdim. 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin? söyleyemediğim şeyi söylemek isterdim. 24-köksal 53 25-En sevdiğim spor önceden futbol idi şimdi su sporları 26-Utangaçmıyım hayır değilim saniyede olayları çözen ve insanlara huzur veren birimdir. 27-Türkçe - İngilize 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? Başarı 29-lise mezunuyum : aöf Dış Ticaret önlisans okuyorum |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|