AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-29-2010, 22:53   #51
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Demekki Fetullah Gülen Erbakanı satmış ... Buda onun bir dava insanı olmadığını gösteriyor ...
Sana öyle mükemmel bir cevap verebilirdim ki Emin Ol ama bu forumda geçmişinde Rp li olan abilerime olan saygımdan tek bir şey diyeceğim;

Kesinlikle haklısın.Fethullah Gülen dava insanı değil.Asıl dava insanı sen ve senin gibiler abim emin olabilirsin.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2010, 22:54   #52
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Biz her devrin adamı değiliz biz böyle olamayız . Bu kadroları yetiştirenler bu kadroların terbiyesini verenlere bizim saygımız sevgimiz sonsuzdur. Bu memlekete dava bilincini öğreten erbakan hocadır. Siyonizm tehlikesini öğreten erbakan hocadır. Abdullah gülünden tayyip erdoğanından bülent arıncından şerefli namuslu siyasetçileri siyaset okulunda yetiştiren onlara hem babalık hem hocalık yapanda erbakan hocadır. Erbakan hocayı kimseyle kıyaslamaya kalkmayın ! Necmettin bilal erdoğanların dedesidir erbakan ...
Alt 08-29-2010, 22:55   #53
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz MG lileri anlamıyorum anlamayacağım da yıllardır nedir bu kin.Akparti liler MG den ayrıldı yıllardır onlara kin beslediniz. Gülen cemaati size destek olmadı onlara kin beslediniz. Fethullah Gülen cemaatinin onda 1 i kadar bu ülkeye katkınız oldu mu? 28 Şubat ta halada kendinizi kurtarma telaşesindesiniz kabul edin artık Erbakan 28 Şubat ı yönetemedi. Bu gün pislikler ortaya çıkıyor MG ve Erbakan ın bu operasyonlarda ki katkısı nedir Gülen Cemaati nin katkısı nedir. Bol keseden atmak kolay 27 Temmuz seçimlerinden önce Erbakan ın söylediklerini unutmadım.. Kusura bakmayın ama Akparti nin bu ülkede yaptıklarını başardıklarını Erbakan la ilişkilendirmeyin hocanıza pay çıkarmaya çalışmayın. Bu gün bu ülkede ciddi bir değişim yaşanıyorsa Gülen cemaatinin katkısı çok fazladır. Erbakan ve Saadet içinse allahtan % 3 4 lerde kalmışlar yoksa daha çok bu ülkeye ve partimize köstek olurlardı..
Erbakan 28 şubatı yönetemedi diyorsun 28 şubatta Erbakanın yanında olmayanların 28 şubat hakkında konuşması hadlerine değildir ..
Erbakanın liderliğindeki bir partide kendi cemaatinin nemalanmıyacağını anladığı için yanında olmayan bir lider ve cemaati bir de utanmadan o dönem hakkında yorum yapıyor .
Erbakan dediğin kişi En umutsuz dönemlerde En zor dönemlerde bıkmadan yılmadan bir davayı ayakta tutmuştur
Önce kendine sor Erbakan olmasaydı bu gün Ak Parti olurmuydu diye Erbakan olmasaydı acaba bu gün Fetullah Gülen cemaati olurmuydu ....
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2010, 23:23   #54
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Alıntı:
Erbakan 28 şubatı yönetemedi diyorsun 28 şubatta Erbakanın yanında olmayanların 28 şubat hakkında konuşması hadlerine değildir ..
Erbakanın liderliğindeki bir partide kendi cemaatinin nemalanmıyacağını anladığı için yanında olmayan bir lider ve cemaati bir de utanmadan o dönem hakkında yorum yapıyor .
Erbakan dediğin kişi En umutsuz dönemlerde En zor dönemlerde bıkmadan yılmadan bir davayı ayakta tutmuştur
Önce kendine sor Erbakan olmasaydı bu gün Ak Parti olurmuydu diye Erbakan olmasaydı acaba bu gün Fetullah Gülen cemaati olurmuydu ....
1. Akparti sadece eski Refahçılardan oluşmuyor. 2. RP nin ben koalisyon dışında bu ülkede iktidarda olduğunu hatırlamıyorum. O iktidara gelmesinde de Tayyip Erdoğan ın Abdullah Gül Bülent Arınç ın RP ye hiç mi katkısı yoktu. Yok her şeyi bunlar dışındaki kadro başardıysa şu hani Peygamberimize hakaret eden şahısla kongre değerlendirmesi yapan şahıs sahi ya adı neydi ? Şevket kazan mı ? şimdi de başarsın bu şahıslar niye yoklar ortalıkta. Yüzde 2 yi bile yönetemiyorlar. Erbakan ın ayakta tutabildiği dava artık yüzde 2 lik bir davadır.
Gülen hareketini yeni doğdu sanıyorsun heralde. Cemaatin tarihini okumanı tavsiye ederim. Ne zaman doğmuş nasıl gelişmiş ve hangi aşamada. ondan sonra şunu diyeceksin kendi kendine bana sordun ya hani Erbakan olmasa idi Akparti Gülen cemaati olmazdı okuduktan araştırdıktan sonra tam tersini düşüneceğine eminim. Gülen cemaati olmasa idi bu gün ne Silivri olurdu ne Akparti kalırdı nede yüzde 2 lik MG.

Konu BeDeVİ tarafından (08-29-2010 Saat 23:26 ) değiştirilmiştir..
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2010, 23:50   #55
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
Demekki Fetullah Gülen Erbakanı satmış ... Buda onun bir dava insanı olmadığını gösteriyor ...

Bu nasıl bir yorum. İnsaflı olalım arkadaş. Avam aklına bürünmeye gerek yok. Bazen had bilmek gerek. El insaf yahu.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2010, 23:59   #56
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1. Akparti sadece eski Refahçılardan oluşmuyor.
Konumuz Ak Partinin kimlerden oluştuğumu ?
2. RP nin ben koalisyon dışında bu ülkede iktidarda olduğunu hatırlamıyorum.
RP Döneminin tecrübeleriye bu gün Ak Parti yoluna devam ediyor Ak Parti RP İktidar olmadan önce kurulmuş olsaydı şimdiye kadar çoktan kapatılmıştı ..
O iktidara gelmesinde de Tayyip Erdoğan ın Abdullah Gül Bülent Arınç ın RP ye hiç mi katkısı yoktu. Yok her şeyi bunlar dışındaki kadro başardıysa şu hani Peygamberimize hakaret eden şahısla kongre değerlendirmesi yapan şahıs sahi ya adı neydi ? Şevket kazan mı ? şimdi de başarsın bu şahıslar niye yoklar ortalıkta.
Öncelikle şunu bil dostum Eğer bu gün muhalafet tarafından propaganda amacıyla kullanılmayacaklarını bilseler şu saydığın kişilerin hepsi gider Erbakanın elini öper her başı sıkıştığındada gider onun fikrini alırlar. Sen bu kişilerin kimin eleğinden kimin eğitiminden kimin terbiyesinden geçtiğini sanıyorsun ? Şevket Kazan dediğin kişi ergenekonun yargı kanadı tarafından cezalandırılmasaydı Ak Partinin bu gibi güclerden nasıl haberdar olacağını sanıyorsun ? Bu güclerle mücadel konusnda nasıl bir tecrübe edinileceğini sanıyorsun .
Yüzde 2 yi bile yönetemiyorlar. Erbakan ın ayakta tutabildiği dava artık yüzde 2 lik bir davadır.
Erbakan %21 ile bu ülkeyi çatır çatır yönetti bunuda gör .
Gülen hareketini yeni doğdu sanıyorsun heralde. Cemaatin tarihini okumanı tavsiye ederim. Ne zaman doğmuş nasıl gelişmiş ve hangi aşamada. ondan sonra şunu diyeceksin kendi kendine bana sordun ya hani Erbakan olmasa idi Akparti Gülen cemaati olmazdı okuduktan araştırdıktan sonra tam tersini düşüneceğine eminim. Gülen cemaati olmasa idi bu gün ne Silivri olurdu ne Akparti kalırdı nede yüzde 2 lik MG.
Siz işte busunuz aslında Başbakan kimki Abdullah Gül kimki Bülent Arınç kimki siz olmasaydınız hiç bir şey yapamazdık
Yeri geldimmi statükonun önünden kaçan işine geldimmi karşısında duran dava insanları ..

Alıntı:
Hakan Özkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu nasıl bir yorum. İnsaflı olalım arkadaş. Avam aklına bürünmeye gerek yok. Bazen had bilmek gerek. El insaf yahu.
Ben haddimi bilirim ben heryerde dobra yorum yaparım hakkaniyeti hiç elden bırakmam .Ama vefasızlığada tahamül edemem hele nankörlüğe hiç edemem ...

Konu EZEL tarafından (08-30-2010 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir..
Alt 08-30-2010, 00:41   #57
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Alıntı:
Yeri geldimmi statükonun önünden kaçan işine geldimmi karşısında duran dava insanları ..

Ben haddimi bilirim ben heryerde dobra yorum yaparım hakkaniyeti hiç elden bırakmam .Ama vefasızlığada tahamül edemem hele nankörlüğe hiç edemem ...

Bak arkadaşım benim cemaat le hiç bir ilgim yoktur. Hayatımda sadece üni yıllarında yolarımız kesişti ondada yurtlarından kavga ederek ayrıldım..

Benim kızdığım nokta siz kendinizi ve hocanısı eleştirilmez en iyiyi bilenler olarak görmeniz. Sanki bu ülkede sizin hareketiniz sadece doğru diğerlerinin yaptığı hizmet değil miş gibi hareket ediyorsunuz.
28 Şubat ta efendim neden destek vermemiş çünkü MG Gülen cemaatinin rakibiymiş anlayışa bakar mısın. Hep karşı taraf suçlu. Siz hiç suçlu değilsiniz..
Cemaat olmasa idi Akparti olmazdı dedim. Belki Akparti olurdu lakin iki dönem bu ülkeyi tek başına idare edemezdi.
Bu gün Akparti seçmenlerinin Gülen cemaatine bakışı nasıl diye bir araştırma yapılsa % 80 90 olumlu cevap verilecektir. Bu gün Zaman gazetesi 800 000 traja sahip. Bu bile cemaatin ulaştığı sayıyı gösteriyor. Bir çok kişi artık gülen cemaati ile bir şekilde tanışmış onların felsefesi ile yaşıyor. Gülen Cemaati nin artık Türkiye de toplum üzerinde yapmış olduğu dönüşümü unutmayın.

Bu ülkeyi Akparti kadroları çok iyi bir şekilde idare etmiştir. Arkasındaki o desteğe cemaat desteği olur halk desteği olur çok iyi liderlik yapıyor olması belki başbakanımızı bu kadar güçlü yapıyor.
Başbakanımız Erbakan ın yapamadıklarını beceremediklerini yapıyor bunu yaparken arkasında büyük bir halk desteği var o halk desteğinin içinde MG artık çok küçük bir kesimdir onun için artık MG ye Akparti nin bu başarısından pay çıkarmaya çalışmayın.

Ve arkadaşım benden çıkıpta 27 Temmuz da benim hareketimin yolunu kesmeye çalışan partime yine destek yerine köstek olmaya devam eden hocanı desteklememi bekleme. Hakkedene sadece hakkını teslim ediyoruz o kadar..
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2010, 00:41   #58
Kullanıcı Adı
El Emin
" hakkaniyeti hiç elden bırakmam .Ama vefasızlığada tahamül edemem hele nankörlüğe hiç edemem ..."

:D:D:D Hakkaniyeti söylediğin belli belli :D

Hıhı vefasızlıkta yoktur sende hele nankörlük pehh onun "n"si bile yoktur..

Abi geç bir ayna karşısına bence tekrardan düşün var mıdır yok mudur ?
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-30-2010, 00:50   #59
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
" hakkaniyeti hiç elden bırakmam .Ama vefasızlığada tahamül edemem hele nankörlüğe hiç edemem ..."

:D:D:D Hakkaniyeti söylediğin belli belli :D

Hıhı vefasızlıkta yoktur sende hele nankörlük pehh onun "n"si bile yoktur..

Abi geç bir ayna karşısına bence tekrardan düşün var mıdır yok mudur ?
MSN'den sorarım ben sana

Konu Gönülden tarafından (09-03-2015 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir..
Alt 08-30-2010, 00:51   #60
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Bak arkadaşım benim cemaat le hiç bir ilgim yoktur. Hayatımda sadece üni yıllarında yolarımız kesişti ondada yurtlarından kavga ederek ayrıldım..

Benim kızdığım nokta siz kendinizi ve hocanısı eleştirilmez en iyiyi bilenler olarak görmeniz. Sanki bu ülkede sizin hareketiniz sadece doğru diğerlerinin yaptığı hizmet değil miş gibi hareket ediyorsunuz.
28 Şubat ta efendim neden destek vermemiş çünkü MG Gülen cemaatinin rakibiymiş anlayışa bakar mısın. Hep karşı taraf suçlu. Siz hiç suçlu değilsiniz..
28 şubatta herkesin suçu vardır...
ben evdeki dedemi annemi bile eleştiriken neden birşey yapmadınız sokaklara çıkmadınız diye eleştirebiliyorsam kusura bakma fetullah güleni eleştirmekten de geri durmam...

Alıntı:
Cemaat olmasa idi Akparti olmazdı dedim. Belki Akparti olurdu lakin iki dönem bu ülkeyi tek başına idare edemezdi.
Bu gün Akparti seçmenlerinin Gülen cemaatine bakışı nasıl diye bir araştırma yapılsa % 80 90 olumlu cevap verilecektir. Bu gün Zaman gazetesi 800 000 traja sahip. Bu bile cemaatin ulaştığı sayıyı gösteriyor. Bir çok kişi artık gülen cemaati ile bir şekilde tanışmış onların felsefesi ile yaşıyor. Gülen Cemaati nin artık Türkiye de toplum üzerinde yapmış olduğu dönüşümü unutmayın.
cemaat olmasaydı ak parti olmazdı nasıl bir söz?
yani kendi kendinize nur cemaati her dönemin adamlığını yaparmı demek istiyorsunuz?
yani insanlar sadece birileriş istiyor diyemi ak partiye oy veriyor?
yani yarın başka biri çıksa ve çıkarına iş sunsa fetullah gülen cemaati orayamı oy verecek?O evlerde kalanların cemaat içindekilerin hür düşünme hakkı yokmu?
hee eğer yok diyorsanız kusura bakmayın ali bulaçın yazısıda bütün cemaati bağlar o zaman...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)