AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-02-2010, 00:44   #1
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart Türbanla Bodrum'a gitmeyin
Tarihçi İlber Ortaylı ve yazar Alev Alatlı Balçiçek Pamir'le Karşıt Görüş'te Türkiye'de son dönemde en çok tartışılan konulardan biri olan yaşam tarzlarına müdahale ve birlikte yaşamayı tartıştı.
Programda İstanbul Tophane'deki sanat galerilerine saldırılar, Başbakan Erdoğan'a yönelik protestolar ve Türkiye'de referandum sonrası oluşan hava konuşuldu.

Karşıt Görüş'te farklı yaşam tarzlarına sahip kişilerin birbirine saygı duyması gerektiği konuşulurken gelen bir izleyici maili ilginç bir tartışmaya neden oldu.

İzleyici Bodrum'da türbanla dolaşamadığını, dolaştığı zaman rahatsız edici bakışlara muhatap oldğunu söylüyordu. Alev Alatlı ve İlber Ortaylı izleyiciye verdikleri cevapta birleştiler: Türbanla Bodrum'a gitmeyin!...

İlber Ortaylı herkes her yerde kabul görecek diye bir durum yoktur derken, Alev Alatlı ise "ben de nudist kamplara gitmiyorum" dedi...

Programda Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ponpon kızlara yasak da gündeme geldi.

Alev Alatlı "Bu ponpon kız düşkünlüğünü anlamak mümkün değil, şimdi laikliğimizi ispat edeceğiz diye, Anıtkabir'e de üstsüz mü gidelim?" dedi..

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-02-2010, 01:03   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
İlber hocanın yaşı büyüdükçe beyni küçülüyor...
seni gidi kart horoz seni...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 01:07   #3
Kullanıcı Adı
unnamed
napacaklar abim...
bir takım hareketler yapmaya çalışıyorlar iyicene...
Alt 10-02-2010, 01:07   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
ne işiniz bodrumda hakikaten...
barlar,ahlaksızlıklarla dolu bir tatil beldesi...
Alt 10-02-2010, 01:15   #5
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
belki hidayete eren birileri olabilir...
tabi gitmesinler baldırı çıplakların yanına ama bodrumuda komple kötü dememek gerek...
güzel yerleride var...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 01:15   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Biz gittik yav geçen sene ama abimi ziyarete bodrum yolunda fabrikadaydı Bodrum ne biliyormusunuz ülkesinde hanzoluk yapamayan gavurun kendini aşma hayvani duygularını tatmin etme yeri. Denizide göründüğü kadar güzel değil.
Bizim kandıra cebeci sahilleri suyu berrak tertemiz biraz tehlikeli olsada yüzme bilen için sorun yok
Alt 10-02-2010, 01:18   #7
Kullanıcı Adı
unnamed
bodrum iyi biryer değil..
sevmem fazla...
türbanlı hanımın zaten kumsalda işi yok...
hele birde o tesettür mayosu denen iletle girmesinin hiçbir manası yok...
Alt 10-02-2010, 01:31   #8
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bir ara fazlasıyla haber yapılıyordu başörtülülerin ve eşlerinin tatil yaptığı mekanlar.

Sanki atatürkün yatında yapılan ''fuhuş'' gerçekleşiyormuş gibi izlenim yürütüyorlardı.
Uzaktan botlarla yaklaşıp,insanların tatillerini zehir ediyordu bu gazeteciler.Burunlarından getiriyorlardı.
Dengeler değiştikçe,saldırılarda azaldı elbet ama hala devam ediyor.

Baskının asıl merkezi net değil mi Bunu dile getirsinler öncelikle.

Konu Hüdaverdi tarafından (10-02-2010 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-02-2010, 01:44   #9
Kullanıcı Adı
merve
Exclamation
Ne işleri var Bodrum da ?? Benim türbanım yok ama ben bile gitmiyorum!
Herkesin bulunduğu konuma göre duracağı yerler vardır. Kapalı bir bayanın veya mutasıp bir ailenin Bodrumda tatile gitmesi hoş değil.
Ordakilerin hepsinin her tarafı açık tabi ki kapalı birine bön bön uzaylı görmüş gibi bakarlar.
Ayrıca öyle yerlerde normal şartlardan daha açık insanlar olduğu için ve bizim de sahip olduğumuz gözler olduğu için birine bakmasan birine bakıyorsun kardeşim, bu sefer de harama bakmış oluyorsun işte. Ne gerek durup dururken günaha gireyim ?
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 01:47   #10
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne işleri var Bodrum da ?? Benim türbanım yok ama ben bile gitmiyorum!
Herkesin bulunduğu konuma göre duracağı yerler vardır. Kapalı bir bayanın veya mutasıp bir ailenin Bodrumda tatile gitmesi hoş değil.
Ordakilerin hepsinin her tarafı açık tabi ki kapalı birine bön bön uzaylı görmüş gibi bakarlar.
Ayrıca öyle yerlerde normal şartlardan daha açık insanlar olduğu için ve bizim de sahip olduğumuz gözler olduğu için birine bakmasan birine bakıyorsun kardeşim, bu sefer de harama bakmış oluyorsun işte. Ne gerek durup dururken günaha gireyim ?

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)