![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() ![]() Yine akşam oldu, Yalnızlık omuzlarıma çivisini çaktı yine, Uzaklık aynı gerçi, Heryerdeyken olan uzaklığın pek değişmedi, Yine akşam oldu orda olduğu gibi, Görebiliyorum seni burdan da, Aynısıydı ordayken de, Uzaklıktan korkmuyorum belki de, Orada da aynıydı uzaklık gerçi Donuklaşmış oldu artık bu, Bir o kadar da hüzünlü romanlar gibi, Galiba ben baştan kaybetmişim, Belki de ben baştan kazanmışım, insanlık kaybetmiş... SEZAİ KARAKOÇ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() ![]() Ben Sevdayı Bir Damla Gözyaşında Aramadım Ki, Ağladım Aktı Gitti Diyeyim, Ben Sevdayı Yüreğimde Yaşadım,Nasıl Söküp Atayım. . . ? A |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Geldim..! Gitmelere bekle diyerek... Attım valize bir kaç kırgınlık, bir iki vefasızlık... Bir kaç acı söz, benim hatırladıklarım... Bir kaç iyi söz, senin unuttukların... Geldim...! Korkma aç kapıyı... Sende kalmaya değil, Beni almaya geldim...! A |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Aslında hiç kimse sevmedi, Bir ben sevdim seni... Severmiş gibi değil, Kana kana sevdim seni. Tıka basa ...sevdim... Dolu dolu sevdim... Aslında kimse sevmedi seni, Sevmekten çekindi Oysa ben;Yana yana sevdim seni... Bile bile sevdim... Aklımdan zorun var gibi, Aklıma silah dayanmışcasına, Mecburmuş gibi, Ve başka çarem yokmuşcasına, Bir ben sevdim seni... Aslında bir sen sevmedin beni, Herkesi sevdiğin gibi... ~CanYücel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Çaresizliğime Farkında olmadığım bir ayrılık Susuz bir havuza düştü hayallerim Güneş bile ışığını kaybetti Karanlıkta kaldı hayallerim ve Ve yolumu kaybettim yolunda Bak işte ayrıldık sonunda Şimdi geride anlamsız kelimeler Ve noktasız cümleler Ve sana haykıramadım Gitme kal diyemedimgözlerine Pranga vurmak istedim vuramadım Bitti gidiyorum diyen sözlerine Ben kavuşmayı beklerken senden Sense ayrılık mendilini verdin ellerime Şimdi tek çare ararım Oda ÇARESİZLİĞİME... ALINTI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
sen beni hic sevmedin ki |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|