|
![]() |
#1 |
![]() Tamam evlerinde mutlu mesut değiller mi ki çıkıp kuru gürültü yapıyor bunlar ? Gören de evlerine haciz yoladı sanacak devletin hükümetin
![]() Şimdi bir grup azınlık çıkıp ''diyanet işler başkanlığı kaldırılsın' derse ben onlara yuh ta çekerim daha beterini de çekerim.Hadi desener din dersine alevilik konsun.Neden demiyorlar ? Olamaz,olmamalı bu onlar için yoksa oyunları bozulur.Aleviliğin şuan tamamıyla içi boş,ve bunu siyasi amaçlı kullananlar var. Ben onlara karışmıcam sorgulamıcam,ama onlar benim eğitim diyanetime karışacak öyle mi ? Bunu söylemeleri için fazla semah yapmaları lazım ki öyle gözüküyor.Bir şey talep etmek var,bu talebi hoyratça dile getirmek var.Oldu olacak alevi işleri başkanlığı da kurulam cuk otursun ![]() Ezanı da susturalım.Rahatsız olurlar aleviler,gayrimüslimler aman. Minareleri de yıkalım,sünnilik ağır basmasın,baskı olmasın. Alevilik din kitabına girsin ben bundan yanayım. Oturup konuşsun aleviler,asıl şenlik o zaman başlar ![]() Videoları dönüyor kendi aralarında nasıl kapıştıkları,bunların halkın önüne tüm çıplaklığıyla çıkmasından tırsıyorlar aleviciler.
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (10-17-2010 Saat 01:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|