![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
![]() ama sunuda gözardi etmeyelim numan hoca 3 yildir görev basinda ve cogu delege onun zamaninda oy kulanma hakkina sahip oldu ister istemez numan hocayla azimsanamayacak bir dökülme oldu.. |
||
![]() |
![]() |
#62 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
#63 |
![]() Muhakak gidenler olmustur.
olmadı dmek kendimizi kandırmak olur. Ben de merak ediyorum neden o kadar delege katıldı.digerleri nerede idi. |
|
![]() |
![]() |
#64 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
![]() |
|
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
Erbakanın seçildiği oylamada ise şartlar değişmiştir . Kim seçilirse seçilsin Erbakanın gösterdi işaret ettiği şekilde olacaktır ayrıca toplam 1250 delegesi olan bir parti 300 den fazlası zaten Numan Kurtulmuşcu bunun geriye 900-950 filan kalıyor eh bu kadar üyedende zaten 680 küsüratının katılması Yüksek Katılım sınıfına girer hangi partinin hangi kongresinde gördün yada kaç kere gördünde % de 100 katılım bu şekilde bir değerlendirme yapıyorsun ![]() |
||
![]() |
![]() |
#67 |
![]() ben hala daha tatmin olmadim
![]() düz hesap 1000 kisinin oy kullanacagi kongreye 680 kisi gidiyorsa ortada sorun vardir cünkü bahsettiginiz parti saadet partisi ve kongrelere genelde tuluma yakin katiim olan partidir o halde numan hocanin actigi tahribat hic öyle hafife alinacak bir tahribat degildir neredeyse yari yariya etkili olmustur!.. |
|
![]() |
![]() |
#68 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
![]() Alıntı:
![]() Sonra her zaman havalar günlük güneşlik deği her zaman l hava durumunu takip etmeni öneririm ![]() |
||
![]() |
![]() |
#70 | |
![]() Alıntı:
bak yukarida yüzde yüz katilim olmaz sözünü milli görüscü bir arkadasimiz cürüttü ![]() numan hocanin delege bazinda gücü olup, olmamasi önemli degil asil önemli olan tabanda yani halk bazindaki gücüdür bunuda ilk secim gösterecekdir benim tahminim yüzde 3 ü paylasacaklardir yada son anda numan hoca ya bbp ye yada ak partiye katilacakdir.. sp yi soracak olacak olursan bir aile partisi tarzinda kendin cal, kendin oyna devam edecekdir ![]() sorma gitsin havalar bozdu sen ara sira hava durumunu bana aktarda gözlüklerimi unutmayim ![]() |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|