|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() Ev iaşesi için herkesten para alınması gerek tabi ki. Ama bu 'abi abla' dediğimiz insanların bir çoğundan para alınmıyor. Ben mi anlatamıyorum anlamıyorum. Bi evde 6 kişi kalıyo diyelim iaşe için 200 tl toplanması karar verildiyse ay sonunda burslular için gelen burslarla birlikte 1200 tl toplanmış olması gerekmez mi? Ama böyle değil işte. Ablalar para vermiyolar, 'burslu' dediğiniz insanlarda bi kısmını veriyolar. Burs kısmı da gelmiyo eve. Burs diyosanız buna evin parası 200 se kişi 100ünü verebiliyosa geri kalan 100ün 'burs' tarafından karşılanması gerekmez mi? Eee gelmiyo ama bu burs denilen şey. Ay sonunda toplanan parada 700 civarı oluyo(MİSAL). Evdekiler bununla geçiniyolar.. Geri kalan 500 tllik burs eve hiç girmiyo ki.. Paranın tamamını verenlerde hem kendi giderlerini karşılamış oluyolar hemde diğerlerinin. Böyle saçmalık mı olur?
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ama evde olan durum benim biraz kafamı kurcalamakta.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu evlerin başı boş bırakılmayacağını düşünüyorum zira ev abisinde ablasında hesap verdiği bir abileri veya ablaları var..(hatta bu evler bazı yerlerde esnaf abilere zimmetlidir..ne demektir zimmet her türlü işiyle ilgilenmeden tutun sağlık sorunlarna öğrencinin yetişemediği noktalarda yardımlarla takviye yapmaktır.)şunuda unutmamak gerekir..insanın olduğu her yerde sorunlar yaşanmaktadır..bu en has dairemiz olan ailemizdede geçerlidir.....belki buralarda birilerin hatası olabilir. ama bu bütünü için geçerli değildir...bir kaç kişinin yaptığı yanlışlar bir zümreye mal edilemez..benim içimde hep bir ukde olmuştur bu evlerde kalmamak...kalamdığımız için bizde o evlere gider kardeşlerimizn halini hatrını sorarız..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
diyalog, yalanı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|