![]() |
#11 |
![]() bence daha zamanı var...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
yasalarda başörtülü birisi vekil olamaz diye bir madde yok... Aşalım artık bu korkuları... eğer bunun tasdiklenmesini bekliyorsak daha çok bekleriz... 10 tane bayan vekil başlarında başörtüleriyle gelir oturursa mecliste herşey çözülmüş olur... ikincisi nsanlar siyasete meyilliyse başarılı olabilme ihtimalleri varsa bu işte yetenekliyse yeterlidir benim için... Ne yani sümeyye hanımın suçu babasının tayyip erdoğan olmasımı... belki siyasette devlete büyük katkıları olacak bilemeyiz... |
||
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Ben öyle bir madde var demedim zaten, ama bunu aşmak zaman ister hepsi üst üste olmaz.
Ayrıca 10 tane kadını götütüp oraya oturtacaksın provakatör gibi hiç hoş değil. Bunun yanında onun suçu evet babasının Tayyip Erdoğan olması. Bence yardım konularına yoğunlaşmalı siyasetten ziyade.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() neden provokasyon olsun...
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Hepsini oraya koymakta ki amaç nedir akıncı
![]() Gereksiz bir hareket. Merve Kavakçı için kullanıldı diyorlar şimdi ben ona böyle denmesini hazmedemiyorum. Aynı şeyi Başbakanımın kızı içinde söylesinler istemem. Zamanı gelince ilkokula da girerler meclisede. Ama hiçbir yenilik öyle pat diye olmaz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() O kullanıldı dedikleri merve kavakçının vekilliğini neden düşürdüler bir araştır istersen...
Başörtüsü yüzünden değil... çünkü başörtülü vekil olmaz gibi bir yasak yok... Neden hep boyun eğen biz oluyoruz? |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Daha geçenlerde 32. günde Nur Serter Merve Kavakçının yüzüne söyledi, başörtüsünü tartışırken. Ben vekilliğinin neden düşürüldüğünden bahsetmedim ki ne garip bir cevap verme stilin var yavuz
![]() Evet öyle bi yasak yok bunu bende biliyorum ama memleket bu tarz şeyleri bir anda sindiremez diyorum. Beni anlamamak için ısrarcısın. Boyun eğelim, girmesinler ne gerek var diye bir söylemim yok. Beklesinler zamanla her şey olur diyorum. 1987 kere bana tekrarlatma aynı şeyleri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() hangi zaman merve...
olmayan yasağı niye bekliyoruz... merve kavakçının üstünden 10 sene geçti hani değişen ne oldu... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Üniversite sorunu büyük oranda çözüldü işte ama bunlar üst üste olmaz diyorum. Kısa süre sonrada meclis ile ilgili sorun çözülür ve artık bunları konuşmayız inşaAllah..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() bana göre olmasın... gerek yok...
danışmanlık yapsın. tımes gazetesine baksın gelişmeleri aktarsın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |