AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
Sukut-u hayal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 25.00% |
depare |
24 | 35.29% |
Siyah Gül |
9 | 13.24% |
CEVHER |
19 | 27.94% |
merve |
31 | 45.59% |
Menderesay |
8 | 11.76% |
ESsra |
16 | 23.53% |
hüma |
14 | 20.59% |
Ümit Ak |
11 | 16.18% |
Delilin NuR |
23 | 33.82% |
El Emin |
36 | 52.94% |
''saliha'' |
17 | 25.00% |
Asi_isyankar |
23 | 33.82% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 68. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#181 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#182 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#183 | |
![]() Alıntı:
Ne oluyoruz ... ![]() Ne bu karşılıklı övgüler... ![]() Dünya övgü haftasımı ... ![]() Zaten 3. lüğü bir oyla kaybettim, sinirliyim asabiyim... ![]() Sizde yapmayın böyle... Konu onurcan tarafından (08-27-2015 Saat 02:27 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#184 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#185 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#186 |
![]() abicim bizi desifre ediyorsun.. güzel abim ayin 31 nden 5 ne kadar türkiyedeyim hatta bu sefer bir aksilik cikmasina önlem almak icin bileti simdiden ayarladim..
kismetse ibrahim abiyle bulusacagim senlede müsait ortamda bulusup bir hasbihal edelim tabiki bizlere istirak edecek güzel insanlarda beni ziyadesiyle memnun eder.. |
|
![]() |
![]() |
#187 |
![]() merve bida ki aya iyi hazırlık yapmalıyız geç geldim
![]() |
|
![]() |
![]() |
#188 | |
![]() Alıntı:
Soğuk havalarda ısınma adına güzel bir buluşma yapılabilir. Bu arada bir adet poz arzu edilirse benden yüksek bir yeri mesken tutmanı istemem ne o fotoğrafta sanki bir hayli uzun muşsun gibi izlenim var kompleks yaptım halbuki yan yana geldiğimizde aynı değilmiydik. Abi bu ayki yarışma sonlandırıldı bir müddet sonra buna da kilit vurabiliriz. |
||
![]() |
![]() |
#189 |
![]() abicim aradaki fark benim topuklu ayakkabilardan kaynaklaniyor yoksa asagi, yukari ayni boydayiz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#190 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|