![]() |
#31 |
![]() Neden ıslıklandı acaba.
Bazı arkdaslar demıskı ıslıklamayanlar neden bastırmadı protesto edenlerı. Yaw nasıl bastırsınlar ıslıkların arasında yaşasın başbakanmı desınler. 25 bin kişi ıslıkladı zaten 35 bin kişi civarında adam vardı. Nasıl susturabılırlerdı döverekmı? Yoksa onlardamı bagırsalardı. Mantık dışı şeyler istemıssınız. Olaya gelınce olmaması gereken bı hadiseydi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Toki başkanı her bişeyi biz yaptık gs kiracılıgı bile yapamıyormus vsvs dıyınce orda 3 lü degıl 4 lüde çekilse az.
belki sayın başbakan oraya siyasi amaçla gitmedi ama tokinin sözde başkanı devlet bahçeliyi geçmiş şekilde açıklama yapınca insan ne anlar? Kiracı bile olamadınız sıze stat verdik ee artık oyunuzu bize atarsınız demi? Demek olmuyormu bu insan atacaksa bile atmaz kimse k.bakmasın burdaki insanlar gs taraftarını kınayacagına toki başkanını kınasınlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() esikiden fb çok büyük bir nefret besliyordum.başbakanımızın fb olması benim bu nefretimi azalttı.tam tersi gs karşı biraz daha ılımlıydım.ama onların ts şampiyonluktan ettiği maçtan sonra artık soğumuştum.başbakanımıza yapılan bu büyük ayıptan sonra gs tamamıyla sempatimi kaybetmiştir.içerde dışarıda gs hiç bir maçta desteklemiyorum.ve son olarak başbakanımız lütfen bu stadı gs yar etmeyin.ne gerekiyorsa yapın.birileri çıkmış 30 milyon gs taraftarı felan diyerek sözüm onlara başbakanımızı tehdit edecekler nerdeyse.bende diyorum bu stadı vermeyin buyursun 30 milyonluk taraftar stad yapsın takımlarına.bu adamın tek suçu bu ülkeye ayrım göstermeksizin hizmet etmesi oldu yazıklar olsun böyle zihniyetlere.bu rezillik gs camiyasınındır.gs başkanı onuru varsa istifa eder..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Toki başkanı daha açıklama yapmadan, Başbakanın stada giriş yaptığı söylendiği anda trübünler tarafından yuhlandı, ıslıklandı. Toki başkanı da bu nankörlüğe karşı bir açıklama yapmak istedi. Yani bu protesto aslında şunaydı bunaydı deyip kıvırmaya gerek yok. Protesto açık açık Başbakan idi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Konu cartman tarafından (01-18-2011 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Sayın Türköne yaşanan bu olay hakkında güzel yorum yapmış.
'Başbakan'ın kullandığı kamu kaynağı' itirazı, protestonun gerekçesi olamaz. Doğru, Başbakan, halkın parası ile yaptırdı o tesisi. Ama onun verdiği karar olmasaydı, Galatasaraylılar bu muhteşem sahada, keyifle maç izleyemeyecekti. Başbakan'ın o açılıştaki mevcudiyeti protestoyu değil teşekkürü hak ediyordu. Yanlış olan şu: Takım taraftarlığıyla parti mensubiyeti farklı kimlikler. Galatasaraylılar arasında AK Parti'ye uzak duranlar, takımları için geldikleri sahada, hazır bulmuşken bu eğilimlerini sergiliyorlar. Galiba üzerinde durmamız gereken hassas nokta burası. Hayır, bu protestolar doğal ve kendiliğinden değil. Bu protestolar örgütlü biçimde yapılıyor. O zaman 'bu protestoları örgütleyenler kimler ve neden örgütlüyorlar?' sorusunun peşine düşmek lâzım. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
Bu ülkenin çoğunluğu Ak Parti'yi sevmiyor, eğitim seviyesi düştükçe Ak Parti oyları çoğalıyor, eğitim seviyesi arttıkça Ak Pati oyları azalıyor, Ak Parti hep mazlumu oynuyor, Ak Parti yandaşlarına çalışıyor bakınız Kasımpaşaspor, Ak Parti kömür dağıtarak oy topluyor, Sn Başbakan kendini padişah sanıyor millete ve kurumlara o şekilde davranıyor antipatik oldu artık. Kim örgütlüyor diye gereksiz boş politika yapacağına bunlara kafa yor. Koca stat Başbakan'ı yuhaladı olay bu kadar basit. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Ricopaşa yine saplantılı cevap vermişsin kusura bakma.
Statta organize şekilde olan adi tepkiye halktan güç alarak iktidara gelemeyen zümrelerin katkısı büyük o yüzden muhaliflerin yanlı sözlerini kulak ardı ediyorum. Benim tanıdğım eğitimli bir çok insanın ak partiye çok daha özgürlükcü ve demokrasiye sahip cıktığından ötürü oy vermesini sen eğitim seviyesi düşük insanların bu partiye oy veriyor demen ile karşılaştırdım kendime güvenim arttı. Başbakan demokrasinin gereği gibi hareket etmesinden rahatsız olan zevatın onu sürekli padişah yaftası ile despotmuş gibi göstermeye çalışmasının miladı doldu tutmaz bu oyunlar. Her söyleneni rejim sorunu haline getiren fosil mantıklı zihinler bunu anlasınlar artık. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() Şuayip, Ak Parti ye oy verenlerin profil analizini ben yapmadım. Sosyologralın incelemeleri ve anketlerde çıkan sonuç bu. Eğitim seviyesi düşük insanlar çoğunlukla Ak Parti ye oy veriyor, bu bir gerçek.
Sizden olmayanların her söylediğine "oyun" demekten bıkmadınız gitti. Protesto demokratik bri haktır, kimse zorla yuh çekmedi orada, aynısı daha öncede olmuştu eski Ali Sami Yen'de hatırlarsan. O da mı organizeydi ? Türk Milli takımımız basketbol turnuvasındaki protestoda mı organizeydi. İşinize gelmeyenler nasıl es geçiyorsunuz dimi ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|