![]() |
#1151 |
![]() selam kardeş.ben formdan nasıl haberdar oldum zaten biliyodum Ak Parti ile kuruluşundanberi içli dışlıyım yani aktif olarak deil ama çok büyük sempati duyuyorum Dayımda Samsun İl başkanı onunda etkisi yok deil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
![]() ne zamandan beri aklımdaydı zaten hatta dırekt gidip bıkac arkadasım da var benım gıbı partı bınasına gıdıp aktıf gorev almak ıstıyorduk bu da bı vesıle oldu ılk adım ıcın...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
![]() internette görünce üye oldum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
![]() ak parti ile ilgili nette araştırma yaparken gördüm ve abone oldum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
![]() forumda emeği geçen herkese teşekkürler.nasılsınız arkadaşlar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
![]() internette gordum ve geldim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
![]() selamlar herkese. internetten ak parti ile ilgili araştırma yaparken gördüm. girdim baktım inceledim. hoşuma gitti ve buradayım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
![]() ben googledan ak parti diye arama yaparken buldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
![]() Sayın Abdullah KAÇ kardeşim; Gerçekten çok zor haberdar olmuşsunuz..
Şaka bir yana, elinize, emeğinize sağlık bazı internet siteleri ve forumların yöneticisiyim. Elimizden gelecek birşey olursa yardımcı oluruz... Saygılar.. Ben nasıl buldum sorusuna gelince; Ben de partimizin bir forumu var mı acaba diye google den araştırırken buldum. Not: Linklerde bir problem var. Browser dan mı yoksa sizden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama üyelik kontrolünü yapan php sayfasında bir sıkıntı var sanırım veya server'a bağlantı kuran desem onda değil season ayarında da olabilir..Yok yok, sayfadaki sürekli refresh yapan bir includeden kaynaklanıyor olabilir.. Bilimyorum artık. bakmak lazıım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
![]() Kendim de böyle bir forum kurmak istedim. Öncesinde kurulup kurulmadığını araştırırken bu forumu buldum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti forum, forumdan, haberdar, nasıl, oldunuz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|