Alıntı:
rizzelli Nickli Üyeden Alıntı
Afgan güçleri Rus helikopterlerini,uçaklarıni hangi bazukalarla imha edip sovyetlerin çökmesini hızlandırdı.
sen de biliyorsun ki CİA nin sovyetleri yıkmak için orada nasıl çalıştığını.
sovyetler yıkıldıktan sonra abd nin düşmanı kim olmalıydı?islam..bunun için en iyi hedef yine kendilerinin yarattığı frankanştaynı kullanmaktı.
|
Şimdi konuları daire daire inceleyelim...!
Afgan-Rusya savaşında 5 Ülke Andlaşma yapmıştır... Abd bu andlaşmaya destek vereceğini sadece Suudi Arabistan'a söylemiştir... Çünkü Pakistan istihbaratı Rusya çökmeden önce Müslüman kimselerden oluşurdu Rusya çöktükten sonra tasviye edildi...!
Bu itibarla Stinger Füzelerini Mücahidlere veren Suudi Arabistan'dır... Mücahidler İslam ülkesinden aldıkları için sorun etmediler ! Mücahidleri o dönemler yetiştirenler Pakistan ISI idi... Ama Rusya çökünce tasviye edilince yerlerine Abd yanlıları getirilince deccali yalanların ifadeleri zor olmaya başladı...!
Suudi Arabistan Usame'ye kahraman kal Abd'ye karşı çıkma dedi ! O ise Suud kralına bize Müslüman olarak kafirlerin(Rusların) Afganistan'a girdiğinde harici cihad için Müslümanca destek verdiniz ! Şimdi niye Abd'ye boyun eğiyorsunuz... Suuda nasıl Amerikan askerlerini getirirsiniz diyerek bir video yayınladı ve Suud Halkını uyandırmak istedi ! Hatta Suud halkından gizli yapılıyor uyanın deyince işler değişti... Birde bunun üstüne Filistine sahip çıkmasın mı ? Abd-İsrail lobi ve devletlerin baskıları ile dünyaya hükmettiği ülkelerin 'Terörist' ilan etmeme gibi bir hakları var mı
