AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiy
Hüdaverdi 6 9.84%
AKıncı 34 20 32.79%
CeVHeR 1 1.64%
EpiVaTeS 1 1.64%
Furkanca Bakış 3 4.92%
Mavera 4 6.56%
Beylerbeyi 0 0%
El Emin 9 14.75%
Eşref 7 11.48%
ALmi´ 7 11.48%
Meçhul 1 1.64%
Terennüm 2 3.28%
Katılımcı sayısı: 61. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-08-2011, 16:55   #581
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
harap olmuşum

önce Akıncıya oyu verecektim, sonra Maveraya kaydı gözüm, sonuçlara baktım akıncı almış başı gidiyor oy vermeye gerek yok dedim bari en garibanına vereyim diye düşünürken bir de baktım en gariban benmişim

epivates, olm hep diyordun tekli oy sistemi olsun diye, al sana tekli oy başın göğe erdi mi tek oyla tüm lobi faaliyetlerin boşa gitmiş, maveraya dua et. ben de bana tek oy verecek kişiyi dört gözle beklicem

yarışa katılması için oyum ALmi'ye. hakediyor da (:
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-08-2011, 17:33   #582
Kullanıcı Adı
Mavera
harbi murat durum vahim
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2011, 03:24   #583
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
AKcaabat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akinci kardesimiz acik ara ile en cok sevilen üyemiz demek ki

Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akıncı Kardeşimiz acizane şahsım tarafından da olmak üzere pek sevilen bir kardeşimizdir... Allah c.c. ondan razı olsun... Tek seçenekli oylamada kardeşime oy veremememin sıkıntısını yaşasamda umuyorum ki anlayış ile karşılayacaktır inş...
Allah sendende razı olsun abi...

Alt 05-09-2011, 03:29   #584
Kullanıcı Adı
SaNaL DeLi
Çok fazla forumda aktif olamadığım için oy veremiyecem.
Ama gördüğüm kadarı ile forumda en çok yorumları ile aktif olan üyeler sırasıyla

1. Mavera
  2. Hüdaverdi
  3. AKıncı 34
  4. Furkanca Bakış
  5. ALmi´
  6. El Emin

Kendilerine başarılar diliyorum.

Konu SaNaL DeLi tarafından (05-09-2011 Saat 03:32 ) değiştirilmiştir..
SaNaL DeLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2011, 16:43   #585
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Çok geç olmadan bende vereyim..
3 kişi arasında kararsız kalsam da Eşref abiye verdim..
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2011, 18:38   #586
Kullanıcı Adı
El Emin
Eşref reyiz gel birleşek mi? Koalisyon kuralım şu akıncıyı deviririz..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2011, 18:44   #587
Kullanıcı Adı
Terennüm
sahi oylamayı neye göre yapıyoruz?

benim oyum eşrefe sebebi ise tam benim istediğim gibi az ama öz yorumlar yaparak demagojiye girmeden yorumlarını yazıyor..yoksa çok fazla yorum yaparak mesaj sayısının şişkinliği beni cezbetmiyor..bu yüzden kendisine tekrardan bu vesileyle teşekkür ediyorum..belki tek eksiği daha fazla konuda yorum yapmayıp bizleri fikirlerinden yoksun bırakması olabilir..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2011, 22:25   #588
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sahi oylamayı neye göre yapıyoruz?

benim oyum eşrefe sebebi ise tam benim istediğim gibi az ama öz yorumlar yaparak demagojiye girmeden yorumlarını yazıyor..yoksa çok fazla yorum yaparak mesaj sayısının şişkinliği beni cezbetmiyor..bu yüzden kendisine tekrardan bu vesileyle teşekkür ediyorum..belki tek eksiği daha fazla konuda yorum yapmayıp bizleri fikirlerinden yoksun bırakması olabilir..
Eşref az mesajda kısa yorumlar yapıyor diye dolu konuşuyorda, Akıncıda çok mesaj var diye boş konuşuyor manasınımı çıkarmalıyız buradan. Abes bir cümle olmuş abi...

BEnde Akıncıya her konuda aktif olarak forumu ayakta tutan en sağlam kolonu olduğu, zamanının çoğunu foruma ayırarak, üşenmeden sıkılmadan bilgi paylaşımları yaparak kişileri aydınlattığı, hadiini bilip nerde nasıl davranacağını bildiği için verdim oyumu...

Bu listedeki tüm arkadaşlar çok değerli ve bu forum için çok gerekli ve gerçekten en değerli şeyleri olan zamanlarını vererek emek harcamış insanlardır. Ama bu listede birşey gerçektirki listedeki isimlerin birçoğundan sonra bu foruma üye olmasına rağmen birinciliği hakeden tek bir kişi vardır, oda zaten birincidir...

Alt 05-09-2011, 22:29   #589
Kullanıcı Adı
Mavera
bencede anketteki birinci olan arkadas bunu fazlasiyla hakediyor.. kendisi her aktivitede yer aliyor, forum disinda forumu tanitiyor, konulara gelisi güzel degil bilgi iceren yorumlar yapiyor..
tabiki isin geyik, muhabbet kismida var ki bence oda olmasa forumun tadimi olur ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-2011, 22:39   #590
Kullanıcı Adı
ALmi´
Birinci belli ikinci kim ? :p
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)