![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Bu ölenler uzaylı değil diyor. Teröristte olsalar onlarında arkada bıraktıkları insanlar var diyor. Olayı insani yaklaşıyor Tuzlu su muhafazakarlığı yapmıyor. İslami bir düşünce yapısıyla söylüyor. |
||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Bu hainler değil miydi daha geçen hafta başbakanımızın konvoyuna saldıran? Dağa yürüyenler, geçen hafta da Kastamonu'ya yürümüş mü? Bırakın, nereye gidiyorlarsa gitsinler. Arkalarından da bir bomba ile toplu temizlik yapılsın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu sadece mayın pisliğindede kurtuluruz,teröristerden de ![]() Devlet başkanı değilim Allahtan valla ![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Hz.Muhammed (s.a.v) Efendimiz'in kafirlerin ne yardımını ne dostluğunu kabul buyurmuştur. Bunuda biliyoruz değil mi ? Olaya insani yaklaşmak Cihad Erlerini kafirlerle bir tutarak aşağlamaksa tüküreyim öyle humanizme..! Eğer buysa insancıl yaklaşım ben tuzlu su muhafazarkarıyım kimse kusura bakmasın. Bu adam şu benzetmeyi yapmadan bunu söyleseydi eyvallah.. Fakat haddi aşmıştır bunu savunulacak hiçbir yeri yoktur, doğruyu söylemek bize farzdır. Pkk'lılar Allah'ın sınırlarını aşmış kafirlerdir. Filistinli Şehid Allah yoluna yürümüş bir Mücahiddir keza Şehid Askerimizde... |
||
![]() |
![]() |
#16 |
![]() PKK, yakarak infaz ettiği teröristin cenazesini ailesine parayla teslim etti
Buyur Furkanca kardeşim. Filistinli kardeşlerimiz de, Fİlistinlileri canlı canlı yakıp, cenazeyi de parayla satıyor mu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
![]() Kim kimle savaşıyor ? Kimin imanını sorgulayacağız ? Diyarbakırlı memoyla şırnaklı haso savaşıyor ikisininde ailesine gitsek 5 vakit namazlı abdestli çıkar. Senden benden müslümandır adamlar. Bu zihniyetle devam edersek bu kirli savaş 30 sene daha sürer. Binlerce insan milyarlarca dolar gider. Bu kirli savaş son bulsun herkes işine gücüne dönsün. Resmen kısır döngü ! 5 şehid 3 terörist ölü ele geçirildi 1 şehid 12 terörist ölü ele geçirildi. Ölen bu toprakların çocuğu ... |
||
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Ölen rütbeli bir asker değil, insanlar silahlı kuvvetlerin nasıl bir yer olduğunu biliyor buna rağmen gönüllerinde, niyetlerinde Peygamber ocağına gitmek arzusuyla görevlerini yerine getiriyorlar. Beni anlamıyorsun sanırım kardeşim, benim hassasiyetim kesinlikle bir tutulamaz ailesini bilemem, böylelersede çocuklarına karşı görevlerini yerine getirmemişler besbelli. Herneyse olayı oraya buraya çekmeden şunu kabul et muhterem: Hiç kimse Filistinli Şehidimle , Şehid Mehmedimi kafir bir teröristle bir tutamaz... |
||
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı: