|
![]() |
#1 |
![]() bir anlık heycandan dolayı ne yapacağını şaşırmış vaziyette olduğu için olamazmı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Velevki tokalasmamis olsa ne olacak.?
Zorla el verdirtmek kadar bencil ve cag disi bir yöntem olamaz. Zorla el verdirtmek tipik bir mahalle baskisidir!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Siyasi alana girildikten sonra protokol kurallarına uymak zorundasınız. İslami hassasiyetler ile bezenmiş yönetim biciminiz olsa bu konularda zaten sıkıntı çekilmez. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Sayin Cumhurbaskanimiz veya devlet yetkililerimiz memleketteki hassas dengelerin muhafazasi icin el vermeyi tercih etmeliler...ve vermelidirlerde. Fakat Devlet idaresinde olmayan ve yükümlülügü bulunmayan bir vatandas el vermek istemiyorsa, protokol kuralidir diye zorlayamazsiniz...velevki tercihi islami olmasa bile. Neticede protokolde el vermeyen yabanci temsilciler bile oldu. Kiyamet kopmadi. Batili ülkelerde bile yasaniyor bunlar...zorunluluk diye bir kaide yok. Bu tamamen psikolojik bir zorlamadir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
aynen katılıyorum öyle bir hava oluşturulmak isteniyor ki herkes kendini vermek zorunda his etsin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
yukardada yazdim. Anlattiginiz sebeplerden ötürü siyasilerin ve devlet idarecilerin el vermeleri gerekir...lakin bir vatandasa verdirmek zorunlulugu nerden doguyor? Hassasiyet konumlari geregi idarecilerin olmali, fakat el vermek istemeyen bir vatandas icin protokol kurali böyledir diye bir kuralmi var? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|