Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı
Ben müslüman Türk askerine karşı silah kuşnan din kitap deyip milleti kandırıp sonra ele geçirdiği yerleri yağmalayanlara şehit denilirse yamulur dedim Senin küfre başkaldırdı dediğin kişilerin küfre başkaldırdığını bu gün o cematin devamı ve uzantısı olanların uydurmasıdır akıllarınca bu şekilde temize çıkaracakları kendi şeyhlerini o başkaldırı milliyetçi bir başkaldırının din iman kitap için yapılıyormuş gibi gösterilip halk desteğini arkaya almaya çalışıldığı bir isyandır İsyanın arkasında Kürt Teali cemiyeti ve İngilizlerin olduğu bilinen bir gerçektir bu gün isyanı savunanlar isyan başladıkdan sonra muvaffakiyet için herkesden yardım alır demektedirler sormak lazım onlaraki İngilizler ne zamandır din kitap diyenlere yardım etmektedirler ki İngilizlerin kimlere yardım edeceğini azcık aklı olan bilir 
|
sen önce TC nin kadın çocuk yaşlı genç demeden köylülerle birlikte yaktıklarının hesabını ver. sonra yüzbinleri iskencelerden geçiren yüzbinlere muebbet hapis cezaları veren zihniyeti sorgulada gel. ingiliz desteğinden bahsediyorsun. o kadar hevesli olan ingilizler istanbulu tek kurşun sıkmadan neden istanbul gibi bir yeriterk ettiler. ( jön türklere görev verdiklerinden olmasın ) bu konuda bir analiziniz var mı ?
Şeyh sait kıyamını bastırmak için kadınlara tecavuz edip malları talan edip Şeyh said ve onun erlerinin üzerine atan kimdi ? şeyh said işgal değil baş kaldırmış. tecavüzcülere karşı.
biz tc nin neler çevirdiğini çok iyi biliyoruz. evlere silah atıp silah yakalandı yapıp adamı yakalar medyaya verirken tek silah değil en az 10 silah çeşidi koyardı arkalasına.
Konu Ammar tarafından (07-08-2011 Saat 04:12 ) değiştirilmiştir..
|