![]() |
#161 | |
![]() Alıntı:
siz bu saçma alıntıları nerden buluyorsun gerçekten hayretler içinde izliyorum. uyduruk hadisler uyduruk hşkayeler şimdide uyduruk haber. mustazaflar'ın düzenlediği etkinliğe BDP lilere destek vermemiştir. BDP ayrıca bi anma etkinliği düzenlemiş ve onlarda bu başlık altında yrom yapam milliyetçiler gibi şehit şeyh saidi milliyetçiliğe çekmeye çalışmışlardır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
![]() Alıntı:
çok alakası var... bdp müslüman kürtleri kandırmak için şeyh saide sarılıyor... aynı ak partinin yeri gelince atatürke yeri gelince türkeşe sarılması gibi... siyaset adamı bunu yaptırır... bugün bdp cuma namazları kıldırıyor haşa bu yüzden cuma namazını farz kılan Allahutelamı suçlu ?(haşa) Apo müslüman olsa bu yolu sürdürdüğü sürece umrumda olmaz... mücadelesi islam değil... zalimliğin mücedelesini veriyor... |
||
![]() |
![]() |
#163 | |
![]() Alıntı:
kendimle çelişiyorum ha gülerler ![]() ![]() ne yapıyormuşum şeyh said konusunda... senin faşist dedelerin adama mürteci diyor asma sebebim irtica diyor adam son nefesinde mücadelem islam içindir diyor... hani tc tarihini bilmesek yutturacaksınız bize... |
||
![]() |
![]() |
#164 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() + Şeyh said e vatan haini diyin,bölücü diyin,asker katili diyin,bunları yazarken delillerle kanıtlarla destekleyin,tekrar edip durmayın. Ama çıkıp hakaret seviyesinde yorumlar yazmayın,aksi halde doğal olarak silinecek,tekrar ederse ban gelecek.Kurallar belli açıklamaya gerek yok. Sonuçta atsızlar forumu değil burası,seveni de var sevmeyeni de,ortada duranı da. Herkes için geçerli bunlar. Konu Hüdaverdi tarafından (07-09-2011 Saat 04:35 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#165 | |
![]() Alıntı:
İkincisi bir gün yine seninle msn de konu açıldı bu muhabbetleri tartıştık ben ordada yine saidi nursi demiştim sen yine bana karıştırma demiştin ben yine yok aslan parçası alıkanlık demiştim yarın bir gün yine aynı yazım hatasını yapsam ki yaparım bu geçmişten kalan bir alışkanlık yine bu şekilde kambura yatma senin fikir çatışma şeklin kambura yatmak olmasın . Birisnin ne zaman asıldığı belli birinin hayatını bilmeyen yok yani Akıncı kimi neyle itham ediyorsun ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
![]() İslamiyet'te suçsuz yere adam öldürmenin karşılığı nedir bunun cevabını bir alalım..
Faşist dedelerime kurban ol , faşist dedelerim olmasaydı şu anda bi ermeni tohumuydun.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
![]() Kimi faşist dedelerimiz Kur'anları toplayıp toprağa gömüyordu
![]() Ermeni tohumu olmak ? Kur'an gömdüren dedelerimiz ? Aradaki tek benzerliği yazalım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#169 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
![]() Alıntı:
çok seviyorum bu lafları ya ![]() he adımda emilian falan olurdu değilmi ![]() unutma ki abdulhamiti tahttan ermeni tohumları değil o dedelerin indirdi ![]() unutmaki bu devletin düzenli ordusu yunanlılar hariç başka hiç bir orduya tek kurşun sıkmadı... unutmaki 500000 insanı islamla mücadele için ermeni tohumları öldürmedi... yine bu halk kurtardı kendisini... velevki olmasın devleti kurdu diye kimseye zulüm etme hakkı yoktur onların... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|