AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 07-09-2011, 04:26   #161
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BDP'nin de destek verdiği etkinlikte, temsili idam sehpası kurulacak, ayrıca terör olaylarıyla ilgili de mesajlar verilecek.

Şeyh Sait, Diyarbakır'ın Dicle İlçesi'nde 1925 yılında cumhuriyete karşı isyan başlatmıştı. İsyan kısa sürede Güneydoğu’da bir çok kente sıçramıştı.

bdp'nin destek verdiği eyleme bizim elemanlarda destek veriyor.. işte bahsettiğim apoya sövsek bu adamların zoruna gider dediğim arkadaşlar bunlardı ezel kardeş.

siz bu saçma alıntıları nerden buluyorsun gerçekten hayretler içinde izliyorum. uyduruk hadisler uyduruk hşkayeler şimdide uyduruk haber. mustazaflar'ın düzenlediği etkinliğe BDP lilere destek vermemiştir. BDP ayrıca bi anma etkinliği düzenlemiş ve onlarda bu başlık altında yrom yapam milliyetçiler gibi şehit şeyh saidi milliyetçiliğe çekmeye çalışmışlardır.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 04:27   #162
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
nee alakası var kardeşim aynı şey mi yahu..

bdp ile sen diğer partileri bir mi tutuyorsun.. ? bu adamların amacı vatanın bölünmez bütünlüğünü hiçe sayarak şerefsizlikler yapmak ! Bu şeyh saiti anma etkinliklerini üstlenen firmanında kimin güdümünde olduğu belli vatanına baş kaldırmış bi adamla aynı safta duruyorsunuz.. MÜSLÜMAN diye.. Yarınbi gün apo da müslüman oldum vay efendim affedin dese affedersiniz siz.

çok alakası var...
bdp müslüman kürtleri kandırmak için şeyh saide sarılıyor...
aynı ak partinin yeri gelince atatürke yeri gelince türkeşe sarılması gibi...
siyaset adamı bunu yaptırır...
bugün bdp cuma namazları kıldırıyor haşa bu yüzden cuma namazını farz kılan Allahutelamı suçlu ?(haşa)

Apo müslüman olsa bu yolu sürdürdüğü sürece umrumda olmaz...
mücadelesi islam değil...
zalimliğin mücedelesini veriyor...
Alt 07-09-2011, 04:29   #163
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Şeyh Sait konusunda neden öyle davranamıyorsunuz acaba sürekli kendinizle çelişiyorsunuz.

kendimle çelişiyorum ha gülerler
ne yapıyormuşum şeyh said konusunda...
senin faşist dedelerin adama mürteci diyor asma sebebim irtica diyor adam son nefesinde mücadelem islam içindir diyor...
hani tc tarihini bilmesek yutturacaksınız bize...
Alt 07-09-2011, 04:29   #164
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eh benim kadar değil mesala sen yanlışlıklar konusunda üst yönetimle çakışmayı gözel alamıyorsun (benim fikrim katılmayabilirsin )
Alamıyorsun değil,sebeb yok/oluşmuyor denir Neden göze alamayım ki hem ? Garip

+
Şeyh said e vatan haini diyin,bölücü diyin,asker katili diyin,bunları yazarken delillerle kanıtlarla destekleyin,tekrar edip durmayın.
Ama çıkıp hakaret seviyesinde yorumlar yazmayın,aksi halde doğal olarak silinecek,tekrar ederse ban gelecek.Kurallar belli açıklamaya gerek yok.
Sonuçta atsızlar forumu değil burası,seveni de var sevmeyeni de,ortada duranı da.
Herkes için geçerli bunlar.

Konu Hüdaverdi tarafından (07-09-2011 Saat 04:35 ) değiştirilmiştir..
Alt 07-09-2011, 04:32   #165
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

daha dün saidi nursiyle karıştırdığı adam için bugün ahkam kesiyor...
ne diyeyim bir milliyetçinin hezeyanları...
yalnız senin faşist dedelerin şeyh said için mahkeme zabıtlarına mürteci yazmış...
yani suçu ve asılma sebebi irtica...
herhalde irtica ne demek biliyorsundur...
Bak şimdi Akıncı herhalde bu konularda benim bilgisiz olduğumu düşünmüyorsun ki bu forumda benim ne kadar araştırmacı birisi olduğumu senden daha iyi bilen yok bu 1
İkincisi bir gün yine seninle msn de konu açıldı bu muhabbetleri tartıştık ben ordada yine saidi nursi demiştim sen yine bana karıştırma demiştin ben yine yok aslan parçası alıkanlık demiştim yarın bir gün yine aynı yazım hatasını yapsam ki yaparım bu geçmişten kalan bir alışkanlık yine bu şekilde kambura yatma senin fikir çatışma şeklin kambura yatmak olmasın .
Birisnin ne zaman asıldığı belli birinin hayatını bilmeyen yok yani Akıncı kimi neyle itham ediyorsun
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 04:33   #166
Kullanıcı Adı
Blur
İslamiyet'te suçsuz yere adam öldürmenin karşılığı nedir bunun cevabını bir alalım..

Faşist dedelerime kurban ol , faşist dedelerim olmasaydı şu anda bi ermeni tohumuydun..
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 04:35   #167
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+
Şeyh said e vatan haini diyin,bölücü diyin,asker katili diyin,bunları yazarken delillerle kanıtlarla destekleyin,tekrar edip durmayın.
Ama çıkıp hakaret seviyesinde yorumlar yazmayın,aksi halde doğal olarak silinecek,tekrar ederse ban gelecek.Kurallar belli açıklamaya gerek yok.
Sonuçta atsızlar forumu değil burası,seveni de var sevmeyeni de,ortada duranı da.
Herkes için geerli bunlar.
şimdi gidecek irtica.com/net/org tan alıntı yayıp duru
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 04:37   #168
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kimi faşist dedelerimiz Kur'anları toplayıp toprağa gömüyordu
Ermeni tohumu olmak ? Kur'an gömdüren dedelerimiz ? Aradaki tek benzerliği yazalım
Alt 07-09-2011, 04:37   #169
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

+
Herkes için geerli bunlar.
Hüdaverdi neyi ispat edeceğiz ? Ülkede devlete karşı ayaklanmış üzerine gönderilen orduyu pusya düşürmüş başlattığı isyan zar zor bastırılmış yakalanıp yargılanmış vatan hainliğinden suçlu bulunup idam edilmiş birisine hain demeye başka ispat gerekmez size görev buyurmak benim işim değil ama vatan haninlerinin övülmesi her normal vatandaşın zoruna gider bu yüzden siz asıl bunların savunulmasının övülmesinin önüne geçin çünkü dışardan bakan AK Partililer Vatan hainini övüyor kahraman yapıyor der yahu .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2011, 04:38   #170
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Faşist dedelerime kurban ol , faşist dedelerim olmasaydı şu anda bi ermeni tohumuydun..

çok seviyorum bu lafları ya
he adımda emilian falan olurdu değilmi
unutma ki abdulhamiti tahttan ermeni tohumları değil o dedelerin indirdi
unutmaki bu devletin düzenli ordusu yunanlılar hariç başka hiç bir orduya tek kurşun sıkmadı...
unutmaki 500000 insanı islamla mücadele için ermeni tohumları öldürmedi...
yine bu halk kurtardı kendisini...
velevki olmasın devleti kurdu diye kimseye zulüm etme hakkı yoktur onların...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)