![]() |
#191 |
![]() Sen devlete baş kaldırmassan devlette sana zulmetmez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | ||
![]() Alıntı:
herkes senin benim gibimi görüyor pkk yı... adam kendisine bok yediren devletten taraftamı olacak yoksa özgürlük vaadeden pkknın mı? Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#193 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#194 |
![]() Bunun sonu gelmeyecek.
Benim tavsiyem Üstad Necip Fazil'in " son devrin din mazlumlari" adli kitabini okuyun... Orda detayli bir sekilde Seyh Sait isyanini ele alir üstad. Onu bu isyana iten sebepler silsilesini bulacaksiniz. Sebepleri ve neticeleri. Hak verdigi noktalari ve tenkit ettigi hususlari yazmis üstad...maksati üzüm yemek olan okur onu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Şeyh Sait denen hain zülme kariı durmak için isyan edip Orduya askerlere şehirlere saldırdı yağmaladı sonra yakalanıp idam edildi bu gün iktidarda AK Parti var bunu Şeyh Saitemi borçluyuz bak diyorumki AK Parti var Şeyh Sait gibi isyan etmedenden milleti birbirine kırdırmadanda bir şeyler yapılıyormuş diyorum Sen zulüme karşı direniyor dediğin Kişinin Müslüman askerleri katletmesini pusuya düşürmesini Ele geçirdiği yerlerdeki vali haikim öğretmenleri öldürmesini Şehirleri yapmalamasını görmede onu zulme karşı durduğunu söyle Biz Şeyh Sait gibi İngilizlerle iş birliği yapanlarıda Peygamberimiz döneminde yahudilerle işbirliği yapanlarıda bililriz .. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
![]() Alıntı:
pkk-bdp ağzıymış... sizin gibi kof milliyetçi ağızdan konuşmayan herkes pkk-bdp li değilmi... düne kadar adamlara dillerini konuşturmuyolardı be... ben her zaman mazlumun yanında yer alırım ezel... bu ister kürt ,ister ermeni isterse afrikanın bilmem ne köyünün bilmem neresindeki adam olsun... Kuranı kerimde mustazaf kavramı vardır... zalimin yanında yer alınmaz mazlumun karşısında durulmaz bizde ;) |
||
![]() |
![]() |
#197 | |
![]() Alıntı:
ne yapılıyormuş ? şeyh saitler iskilipli atıflar olmasa kimler yakacaktı bu meşalenin ışığını ? |
||
![]() |
![]() |
#198 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu ülke faşizmi benimsemiş olsaydı bambaşka ülke olurduk,yıldız yerine bir haç veya yahudi yıldızı olurdu veya orak çekiç,veya makat falan filan.Faşist takılmak için dini ortadan kaldırmak gerekirdi,ee üstad boşuna demiyor ''ruhumuzu kilitlemek için ayasofyayı kilitlediler'' diye.Adımları atıldı ama tutmadı tutamazdı da. Bu ne demek oluyor ? Soy kırım yapmaya kalksan da başaramazsın anlamına geliyor.Çünkü ne dini insanlardan uzaklaştırabilirler,ne de kürtleri tükleştirebirler,bunları hiçbir toplum gerçekleştiremez.Denemeye kalkanlar oldu ülkemizde,diğer ülkelerde, başarı elde edilemedi. Bu yüzden ''soy kırım yapmaya kalksaydık'' falan filan bu sözler çok saçma. Küçük kabineler halinde yaşamıyoruz kılıçtan geçirip bir topluluğu yok edelim. Geçmişimiz hala ders olmadı mı bizlere yoksa ? |
||
![]() |
![]() |
#199 | |
![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (07-09-2011 Saat 05:20 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
![]() Alıntı: