AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Online Oyunlar (AK Parti) Diğer Tüm online oyunlar.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-14-2007, 16:52   #7
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
Standart SON VURUŞ ( Gerçek hayattan ogame uyarlanan bir hikaye )
7.Bölüm
Yer:Türkiye Şehir:İzmir

Albay Murat ve Okan gemi kazasından sonra yunan savas gemisi tarafından kurtarılan subay ramazan ve Hüseyin ile birlikte İzmir Hava Komutanlığının bahçesinde yürüyerek konuşuyorlardı..Subay Ramazan başlarından geçen olayları hatfi harfine anlatmıştı üstlerine ancak ne Albay Okan nede Albay Murat Subayın anlattıklarına konsantre olamamıştı akılları biraz önce generalin söylediği şeylerdeydi..Birileri onların kellesini istiyordu ve General hiç sebeb yokken onlara kurtuluşları için bir adres vermişti..Soruşturma bittikten sonra ancak generalin verdiği adrese gidebileceklerdi ve büyük ihtimalle geç kalmış olacaklardı..Subay Ramazan Albayların dalgın halinin farkındaydı belki yol yorgunudurlar diye düşündü..Bildiklerini anlattıktan sonra Albaylara dönerek..
-Efendim Tüm bildiklerim bundan ibarettir..Bundan başka bir şey yaşanmadı&
-Anladım Subay Ramazan bize anlattıkları 3 gün içerisinde rapor halinde Ankaraya göndermen gerekiyor.Unutma bize anlattığın her şeyi harfi harfine raporlaman gerekiyor.3 gün sonra bizim elimizde olsunlar..Gönderecegin adres General Hadide mevcut..
-Emredersiniz efendim..
Subay Ramazan koşar adım albayların yanından uzaklaştı..Albay Murat Albay Okana dönerek hafif bir tebessümle&
-Bir şey anladınmı ..
-Hayır bir şey anlamadım onun için kapsamlı rapor istedim..En azından bize biraz vakit kazandırır..General Hadinin bahsettiği adama ne zaman ve nasıl gideceğiz..Hem yarın Suudi Arabistandan gelen misafirleri karşılamamız gerekiyor..
-Biliyorum Okan bir yolunu bulmamız lazım..bu gelen adamları oyalamak için onları yanlış hedeflere yönlendirmemiz lazım çünkü onların görevleri bitmeden bize bir şey yapamazlar..
-Anlıyorum ama bu suçtur.Ve eğer böyle bir şey yaparsak ordudan atılırız..
-Haklısın ama şunu unutma zaten kuyuya attılar bizi kuyunun ağzını kapatacak büyük bir taş arıyorlar buldukları an zaten orduda olmayacağız..
Beraberce Helikopter alanına doğru yürümeye başladılar..İki Albayda kafalarındaki soru işaretlerinden kurtulmanın tek yolunun generalin verdiği adresteki kişi olduğundan emindi..ancak ulaşmak çok zor olacaktı..Albay Okan sert bir hamleyle Albay Muratı sarstı..
-Buldum Murat bu iş sandığımızdanda kolay olacak..
-Ne buldun Okan..delirtme adamı hemen anlat..
-Gelen misafirleri karşıladıktan sonra Güneş Hotele yerleştirmemiz gerekiyor..Ondan sonra Oteldeki temizlikçilerden biri cok iyi bir istihbarat arkadasım&Gelen misafirleri çatı katına yerleştireceğiz.Çatı katında 3 tane oda bulunuyor büyük ihtimalle 1 tanesinde gelenlerin başındaki adam bir tanesinde yanında getirdiği korumalar ve diğer personeli 3.odada ise bizim elemanlar duracak..Biz ise çatı katında değil otelin 6. katında bir odada olacağız..Temizlik görevlisi arkadaş adamlar otelden ayrılırken çatı katının girişleri kilitleyecek..çatı katına giriş sadece merdivenler vasıtasıyla sağlanıyor..asansör bulunmuyor..Helikopter inse bile odalarında dışarı bile çıkmaları çok zor.Çünkü bu odaları ve Çatı katına giriş yapılan bütün kapıların güvenlik sistemlerini ben yaptırdım.İşin buraya kadar olan kısmı kolay onlar için zor olan yanı ise bu sistemi yapan kişinin Ankarada bulunmaması.Ve onunla irtibata gecebilecek sadece ben varım.Onu alıp getirmek için istanbula gitmem gerekecek tahminen 1 gün vaktimiz aşılacak Askeri Helikopterle gidip gelmek adamı bulmak derken Misafirlerimiz 1 gün beklemek zorunda kalacak&Sen sadece buradakileri sakinleştir yeterli ben hem Sistemci Adamı hemde bizim adamı Ankaraya getireceğim..
-Harika bir fikir..İnşallah bir aksilik çıkmaz..
Helikopter alanına gelmişlerdi..Helikopter İzmir semalarında süzülerek Ankaraya doğru yol almaya başlamıştı..Albay Okan İstanbuldaki arkadaşlarını aramaya başlamıştı bile&
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)