AK Gençliğin Buluşma Noktası
Darbeler ve Darbe Girişimleri Darbeler ve darbe girişimleri hakkında bütün haber ve duyuruları bu bölümde paylaşalım.

Stil
Seçenekler

Alt 07-31-2011, 01:34   #31
Kullanıcı Adı
mazlum mizgin
senin kaynağin fitne kaynağiysa bizimkide HİZBULLAH kaynağidirr
mazlum mizgin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2011, 01:35   #32
Kullanıcı Adı
mazlum mizgin
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
neden baskasinin cümlelerini kendin yaziyormussun gibi yaziyorsun ki yoksa sen murat bastas misin
OLABİLİRRR ONUNLA GURUR VE ŞEREF DUYARİMM
Alt 07-31-2011, 01:35   #33
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
mazlum mizgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin kaynağin fitne kaynağiysa bizimkide HİZBULLAH kaynağidirr
bu cümle sanami ait, demek ki cümle kurabilyormussun, sana helal olsun
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2011, 01:36   #34
Kullanıcı Adı
Mavera
he söyle parca parca aktaracagina toptan aktarda bir ise yarasin yoksa sende o cümleleri kuracak kapasite olmadigini biliyorum
Alt 07-31-2011, 01:36   #35
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Ergenekoncu müfsik ve müfsit zevatların çelişkiler yumağı olduklarını ihsas ettiren sinsi ve kof iftiralarını Hizbullah a çamur atmak için koz olarak kullananlar bunun hesabını Allaha veremezler...
O çelişkilerin içinden defalarca nasıl çıktığımı eski arkadaşlar bilir.Ergekon konusunda üzerime yoktur.Belgeler ortada.Burada bir bomba kardeşliği vardır bunu tartışmamız gerekir hangi ortak amaç sorusun sormamız gerekir.Böyle kuru gürültü ile olmuyor.Hizbullah'ın bir şekilde bomba aldığı bunu Pkk içinmi aldı yoksa Ergekon Hizbulah üzerinden bir operasyon mu planlıyordu.Bunları konuşalım.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2011, 01:37   #36
Kullanıcı Adı
mazlum mizgin
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu cümle sanami ait, demek ki cümle kurabilyormussun, sana helal olsun
BEN okyanuslar ötesinden kendimi satamadiğim kadar ve müslüman kardeşime iftira tamadğm kadar kişliksz değilimm
Alt 07-31-2011, 01:38   #37
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
BEN okyanuslar ötesinden kendimi satamadiğim kadar ve müslüman kardeşime iftira tamadğm kadar kişliksz değilimm
bak cümlen yine yanlis olmus.. senin ilkokul hocan kim kulagini cekecegim..
hatalarin: anlatim bozuklugu var, harf yanlisi var, noktalama dersen zaten yok..
yani ben ögretmenin olsaydim, sinifta kalmistin
Alt 07-31-2011, 01:39   #38
Kullanıcı Adı
mazlum mizgin
bak idtira tamkla olmaz saman b yolu her haber dtiradr varsa vdeo konuşmalar paylaşta ergenekonucu fethullah gülen cemmatna bağlii ergenekon bağlantilarin o kadar kuvetliyse açiklla nede olsa efgenekon arşivi elinizdedirr
video yüklee videee öyle slamakla olmazz
Alt 07-31-2011, 01:41   #39
Kullanıcı Adı
mazlum mizgin
[QUOTE=Mavera;923837]bak cümlen yine yanlis olmus.. senin ilkokul hocan kim kulagini cekecegim..
hatalarin: anlatim bozuklugu var, harf yanlisi var, noktalama dersen zaten yok..
yani ben ögretmenin olsaydim, sinifta kalmistin [/QUO
siz müslüman değilsiniz karşisindakini alaya aldiğin gibi müslümanlara da hakret ediyorsunnn ama ben ajan değilim okyanuslar ötesine saklanan abd ve israil ajanlari ergenekonla bağlantilidirlar biliyorsunnnnnn
Alt 07-31-2011, 01:41   #40
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
bak idtira tamkla olmaz saman b yolu her haber dtiradr varsa vdeo konuşmalar paylaşta ergenekonucu fethullah gülen cemmatna bağlii ergenekon bağlantilarin o kadar kuvetliyse açiklla nede olsa efgenekon arşivi elinizdedirr
video yüklee videee öyle slamakla olmazz
ich hab nicht verstanden! bitte TURKISCH ( ben var anlamamak, sen var lütfen türkce konusmak)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)