![]() |
#31 |
![]() senin kaynağin fitne kaynağiysa bizimkide HİZBULLAH kaynağidirr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() he söyle parca parca aktaracagina toptan aktarda bir ise yarasin yoksa sende o cümleleri kuracak kapasite olmadigini biliyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() O çelişkilerin içinden defalarca nasıl çıktığımı eski arkadaşlar bilir.Ergekon konusunda üzerime yoktur.Belgeler ortada.Burada bir bomba kardeşliği vardır bunu tartışmamız gerekir hangi ortak amaç sorusun sormamız gerekir.Böyle kuru gürültü ile olmuyor.Hizbullah'ın bir şekilde bomba aldığı bunu Pkk içinmi aldı yoksa Ergekon Hizbulah üzerinden bir operasyon mu planlıyordu.Bunları konuşalım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
hatalarin: anlatim bozuklugu var, harf yanlisi var, noktalama dersen zaten yok.. yani ben ögretmenin olsaydim, sinifta kalmistin ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() bak idtira tamkla olmaz saman b yolu her haber dtiradr varsa vdeo konuşmalar paylaşta ergenekonucu fethullah gülen cemmatna bağlii ergenekon bağlantilarin o kadar kuvetliyse açiklla nede olsa efgenekon arşivi elinizdedirr
video yüklee videee öyle slamakla olmazz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() [QUOTE=Mavera;923837]bak cümlen yine yanlis olmus.. senin ilkokul hocan kim kulagini cekecegim..
hatalarin: anlatim bozuklugu var, harf yanlisi var, noktalama dersen zaten yok.. yani ben ögretmenin olsaydim, sinifta kalmistin ![]() siz müslüman değilsiniz karşisindakini alaya aldiğin gibi müslümanlara da hakret ediyorsunnn ama ben ajan değilim okyanuslar ötesine saklanan abd ve israil ajanlari ergenekonla bağlantilidirlar biliyorsunnnnnn |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |