![]() |
#81 |
![]() BİR GECEDE SENİN GİBİ YÜZ TANE ÖKÜZLE KONUŞUYOR MAZLUM MİZGİNN
bunu diyen arkadasa el sallayabilirsiniz.. iste böyle kendini hakaret olmadan ifade edemeyen tipler inandiklari davaya zarar veriyorlar!.. yazisinda elle tutulur birsey yok. irkcilik, hakaret ve demogoji yok bu adam hizbullahi savunuyorsa hizbullah adina üzülürüm..;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
![]() Alıntı:
gerci arkadasi gecen aksamki hakaretlerden sonra uzaklastirmak gerekirdi ama yinede orali olmadik bugün ise kendini asti! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() arkadasin ilk vukuati degilki sonda olmayacak oda belli.. buyursun, gelsin adabiyla yazdiktan sonra bir sorun olmaz ne zamanki hakaret eder sonra yine gider
![]() bu arada sen niye onun adina özür diliyorsun ki sen velisimi oluyorsun daha anlayamadim bu arkadas kac yasinda.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() bence bu arkadas daha cocuk cünkü tartisma üslubunu bilmiyor hemen hakarete variyor..
dünden beri okyanus ötesi, ajan, mossad diye diye kafayi siyirdi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
![]() Alıntı:
Ama ne kadar kaçamak olduklarını gördük.Benim bir derdim var diyorum ki şu konu üzerine eğilelim biraz Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() işin bokunuda suyunuda çıkardınız he..
la geliyorum şu foruma ya cemaat ya hizbullah ya başka şey... agalar açıkca söylüyorum hiçbir cemaate bağlı biri değilim... buraya gelmemdeki sebep sevdiğim insanların olması ve Ak Partili olmam... adam akıllı ya siyaset yapmaya gelin yada gelmeyin.. özellikle cemaat muhabbeti yapacak adam hiç gelmesin.. burası birşeyleri aklama yada karalama yeri değil... madem çok haklı görüyorsunuz kendinizi gidin başka yerde savunun hakkınızı.. |
|
![]() |
![]() |
#90 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|