|
![]() |
#1 |
![]() 1-Saat kaç 13.55
2-İsim boş gezenin boş kalfalığı 3-Yaşın kaç ve burcun ne 18 Balık 4-Dövmen varmı Keşke 5-Hıçkırıklara boğularak ağlayacak kadar aşık oldun mu Aklım Yerinde Çok Şükür 6-Pepsi mi Coca coca mı, Kola Turka mı Pepsi 8-Tercih ettiğin rakam 6 9-Sevdiğin müzik türü ROCK 10-En sevdiğin çiçek Hiç birini sevmem 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı Naber lan tarzı başlayan sohbetler. 12-Sevdiğin renkler Siyah 13-Kendini gelecekte nasıl görüyorsun Işığı görüyorum 14-Aşık mısın Hayır 15-Ailenle misin, tek mi Tek 16-Tuttuğun takım İbb 17-OLmazsa olmazın Gitarım 18-Senden uzakta yaşayan arkadaşın var 19-Hayatında neyi değiştirmek isterdin Ney dursun isterdim ki 20-Uyandığında ilk düşündüğün şey Pc 21-En nefret ettiğin hareket El Hareketi 22-Başka biri olmak isteseydin kimi seçerdin Gene Kendimi 23-Birşey söylemek isteyipte söyleyemediğin o kişiye ne demek isterdin Sana bir sey söyleyecektim :d 24-Takma adın bayrakbehcisi 25-En sevdiğin spor Basketbol 26-Utangaç mısın yoksa fazla açıksözlü mü Açıksözlü 27-Konuştuğun diller Türkçe,aZICIK İNGİLİZCE BİRAZ İSPANYOLCA BİRAZ ARAPÇA 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük Söyleyemem 29-İş , Okul Okul
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|