![]() |
#101 |
![]() benim damarima basacagin tek nokta Trabzonspordur gerisinde bir yerden sonra salla gitsin derim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() Maske düşünce böyle oldu.Hizbullah'ın arkasına saklanıyorlarmış demekki?Burada sonuç böyle çıkıyor ne yapalım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu Yıldırım tarafından (08-03-2011 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() üslubunuz ve alaya alma tavrınız hiç hoş değil,nokta ve virgüllere o kadar takılacağınıza,derdine takılsaydınız,,daha hayrlı bir iş yapmış olurdunuz.edebi ve süslü cümleler kurmaksa amaç,lise veya üniversite mezunu dışında kimseyi kabul etmeyiz deseydiniz,aksi imla hataları var diye alayamı almanız ve gerçekleri saptırmanızmı gerek?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
![]() Alıntı:
Virgül, noktalı virgül,iki nokta üstüste noktalama işaretlerini beklemiyoruz.Bir tane nokta çokta zor olmasa gerek. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
![]() Alıntı:
hakaret varsa müdahale edin,kardeşlik bağlarını zedelersem herkese olduğugibi veya olmalıdır bana yine müdahale edin,ama özgür yazma isteğime asla müdahale etmeyin,istersem nokta istersem ünlem bırakırım veya bırakmam,siz o küçük noktalara değil,yazmak istediğim meramıma bakın.bataklıktaki sineğe takılı kalıpta timsahı gözden kaçırmayın,aksi bu sefer herkes teferruata dalarsa işin içinden çıkılmaz....(bu seferlik hatırınız için dört nokta bıraktım ama bir dahakine söz veremem.özgürüm, beni nokta için virgül kadar eğmeyin ) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|