![]() |
#61 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#63 |
![]() ona bakarsan osmanlı'dada kırbaç vardı osmanlı'dada falaka vardı.sonuçta bunlarda işkence yöntemleri.şimdi osmanlı sapıkmı oldu?şimdi ben kırbaçlama veya falaka demiyorum ama sonuçta bunun modern versiyonu olan elektrikten bahsediyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
Her tarafını jiletle yaracaksın sonra kolonyaya yatıracaksın... Sonra saçlarını ağda ile yolup kezzap süreceksin diplerinde Lan oğlum yürü git ya... Kazıklı voyvodanin torunumusun nesin... |
||
![]() |
![]() |
#65 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Bu konu KUR'AN ile hükme bağlanmıştır ve Müslüman olarak yapmamız gereken KUR'AN'ı mümkün mertebe hakim kılmaktır...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() -Kenediyi öldüreni -Ben Kenediyi cok seviyordum diye öldürdüler.
-son katil ciktimi? öldümü? -AMA asil Kenediyi kimler öldürttü? -iste bunun cevabini daha hala araniyor. Idam etmek kolay da . Bildiklerini sonradan sormakla cevap alinamazdi.! Ne Ergenekon cikardi ortaya , ne de mergenekon bekleyin sabredin Kazak sökülmeye basladi yumak yapalim . -Sayin Basbakanimimiza Güvenip sagligina Dua yapin , Allah sabir versin, Ailesine bagislasin Rabbim. Bu Dünyada kim ne yaparsa kalmaz yanina ,Birde öbür Dünya var. -Allah sabir versin Tüm sehit ailelerine,ve Gazilere .- Tüm Sehitlerimize Allah Rahmet eylesin. A M I N, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() forumda eminim idamın geri gelmesini isteyen birçok insan vardır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Kur'an'a tabi olan bir insanın, yine Kur'an ile düzenlenilen muhtelif affetme durumları haricinde tatbik edilmesi icap eden kısastan başkasını talep etmeleri zaten ilmi olarak mümkün değildir...
Tabii ki hoş bir durum değildir ama nahoş durumları azaltmak ve adaleti sağlamak için katlanılması gereken bir durumdur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() Böyle bir başlığa mümkün mertebe yorum yapmayalım muhteremler, hiç sağlıklı diyaloglar geçmemiş vakti zamanında pek faydalı bir başlık değil. Biz haddi aşıp günaha girenlerden olmayacağız hiç bir zaman..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|