![]() |
#41 |
![]() Sagol akinci
![]() |
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() thank you very mach akıncı .Berr Hu Dhar Oll.
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Sağolasın reyiz senin devrimci listende yer almak ne büyük şeref :D
|
|
![]() |
#44 |
![]() Enlerinde yer verenlere eyvAllah..
|
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Çok EN-terasan bi liste oldu unuttuklarım varsa nolmuş yani unutabilirim Allah Allah .
![]() En Aktif Üye: Ottoman , Furkan , Akıncı34 , Hüdaverdi. En Yardımsever Üye:ottoman , furkan , burak . En Ciddi Üye: Mavera , Epivates , Akıncı34 , Furkan , Ottoman , Bluemoon . En Çok Rastladığınız Üye: .Akıncı34 , Ottoman , Furkan , Azap , Epivates , Furkan , Tarantula , Bluemoon , Burak , Hüdaverdi ve xhidayet En Fanatik Üye: Epivates (: En Tatlı Başbelası üye: Ben bilmem masum bey hakim bilir (: En Geveze Üye: Burak , habire yeni üyelik alan akif , ![]() En Karizmatik Üye: Karizmatik vardır ama en listemde yer alamazlar ![]() ![]() En Kibar Üye: Bluemoon , xhidayet , ve diğer kibar-ı yoldaşlar (: En Komik Üye: Komik vardır ama en listemde yer alamazlar ![]() ![]() En Daimi Üye: Daimi vardır ama benden fazla giren yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En Paylaşımcı Üye: Ottoman , Azap , vs. En Sevilen Üye: sevilen vardır ama en listemde yer alamazlar ![]() ![]() En Sinirli Üye: Epivates , mavera , gönülden , eşref , furkan , azap , unnamed , akıncı34 , fırat .Sinirli olabilirsiniz belki de değilsinizdir ne biliyim yazdım işte salla rahat ol . ![]() En Heyecanlı üye: Burak ![]() ![]() En Sabırlı Üye: Tüm Üyeler En Şair Üye: Henüz keşfedemedim. En iyi İmza: Vardır ama en listeme giremezler ![]() ![]() En iyi Kullanıcı Adı: ottoman , mavera , epivates . En Efendi Üye: xhidayet abimiz. En Muhalefet üye: Burak kardeşimiz ![]() En Bilimsel üye: Ottoman , Furkan ,Akıncı34 , Azap En Entellektüel üye: Epivates , Bluemoon , Furkan , Ottoman , Mavera , Hüdaverdi :D ![]() En Tekrarcı üye: Burak , Mavera ve Yönetim ![]() En Milliyetçi üye: Furkan , Ottoman , Ve AK Partili herkes ![]() En Özgürlükçü üye: Furkan , Akıncı34 , Ottoman , Ve Ak Partili herkes En Aykırı üye: Yobazizm yolunda gidenler Destekliyorum yürüyün len ![]() En iyi Yorum yapan Üye: aklıma gelmedi şimdi ya boş kalsın burası. ![]() En Kendine güvenen Üye: Burak , Mavera , Furkan , Tarantula , Azap , Akıncı34 , Epivates , Fırat , Ottoman , Eşref , xhidayet En Anlaşılamaz üye: Epivates ![]() En Anlaşılır üye: Epivates ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En Yeteneğini yansıtan üye: Bilmem kim acaba ![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Sağolasın muhterem
![]() |
|
![]() |
#47 |
![]() Entellektüel ne demek ?
|
|
![]() |
#48 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#49 |
![]() enlerde yer verenlere çok tenkyuu
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() Enlerinde yer veren kardeşlerime teşekkür ederim...
![]() Pc bozuk ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|