Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Kürdistan Kelimesinden Rahatsız Oluyormusunuz ? | |||
Rahatsız oluyorum |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 43.48% |
Rahatsız olmuyorum |
13 | 28.26% |
Kürt denildiğinde bile tüylerim diken diken oluyor |
2 | 4.35% |
Her biji kürdistan |
4 | 8.70% |
Türkiyenin daha önemli sorunları var |
2 | 4.35% |
Ora nere la |
5 | 10.87% |
Katılımcı sayısı: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#21 |
![]() Ne için kullanıldıgını herkes biliyor osmanlıda bolgeymis falan diyip kendimizi kandırmayalım..Gayet rahatsız edici bir söylem bunun da sebebi cok acık icinde yeterince tahrik iceriyor..Sizin neyin anlatmak istediğinizden ziyade karsıdakılerın neyi anladıgını dusunmek gerekir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Sadece Türkiye !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() kırmızı renkliyi anlamadım. TÜRKÇE değil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Osmanlı döneminde böyle tanımlamalar yapılırmıydı ki bilgisi olan varmı. Osmanlı yıkılırken Ermeniler olsun Kürtler olsun oluşucak yeni ulusal devlet anlayışındamı bu şekilde tanımlanma ihtiyacı hissttiler bilmiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
![]() Osmanlı'da kimse onları yok etmeye çalışmamıştır zaten,o yüzden Türkiye'ye gönüllü katılmışlardır fakat Türkiye gönüllerini hoş tutmayı becerememiştir ![]() Kelime vurgusu olarak ne manaya geldiğini hepimiz biliyoruz herlade.Aynı şekilde oraya neden Kürdistan yerine Güneydoğu Anadolu dendiğini de biliyoruz.Bu da yeterli cevabı oluşturuyor bence ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() neyi seçselerdi mesela ?
devlet buna zorladı onları... en basitinden diyarbakır cezaevinden salınana yüzlercesi çıktı dağa... e madem hepiniz biliyorsunuzda kürdistan rahatsız ediyor,trakya neden etmiyor ? oranın resmi adıda marmara bölgesi ona bakarsak... |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Devlet seni öldürüyor diye sende git daha hangi ülkede yaşadığından haberi olmayan günahsız bebeği öldür öyle mi,pes!
3. kez söylüyorum,Trakya bölgesinde yaşayanların hiçbir zaman bağımsız devlet kurma ülküsü olmadı.Ki sosyolojik olarak onlarla Kürtleri karşılaştıramayız bile.Zaten Güneydoğu'da yaşayanların hepsi Kürt de değil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() La onu bunu bırakın da..
Kürdistan ne la?.. ![]() Ne saçmalık.. Bunun kadar saçma başka bir şey varsa o da Türkiye.. ![]() KÜRDistan, TÜRKiye.. ![]() Ulus devletlerden bi halt olmaz ağalar.. Hmm yoksa Medine ARAP Devleti diye bir şey mi vardı?.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
![]() Alıntı:
ne devlet gidip hangi ülkede yaşadığını bilen bilmeyen çocuğu öldürsün,babasına işkence etsin,evini yerini yurdunu yıksın yaksın ne de pkk vahşete imza atıp insanları öldürsün... ben her ikisinede karşıyım... insanlar 1.sini hiç bir zaman söylemiyor ama 2.sini eleştiriyor... 2.sini sahiplenen kesimde 1.yi suçluyor hep... ikisine aynı anda dur diyemeyen insanlar bu sürecin böyle sürüp gitmesine yol açıyor ne yazıkki... Alıntı:
kürtlerin hepsinin bağımsız devlet kurma isteği olsaydı şimdiye kurmuşlardı emin ol... sosyolojik farkları nelerdir mesela onu uygun bi zamanda açıklarsın... türkiyede yaşayanların hepsi türkmü türkiye diyorsun ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#30 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|