![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
Utanmasan randevu aldıracaksın ![]() "Yarın müsayitseniz aramaya geleceğiz....aaa evde yoksanız sorun değil siz arayın birşey varsa haber verirsiniz.Olmadı biz haftaya uğrarız" Kaldıki kapı kırılmamış çilingir vasıtası ile açılmış.Klavuzlarınızı değiştirin...Yutmayın her yazılanı ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
randevulu gidecek tabiki ! o zmana neyin takibini yapıyor. suçlama yapılırken teknik takip demeyi de ihtimal etmezler. ayrıca biz mağduriyet ve zulümlerden bahsediyoruz. kapıların kırılması sadece bir tanedir ? suçluda olsa suçsuzda olsa maddi manevi zararın verilmesi zulümdür. mağduriyettir. bu arada ellerindeki 'Başbuğ'un dediği gibi elleride ki boru demekki meğer çilingirle kırıyorlarmış kapıları. sanki hiç görmedik. çok önemli not: senin gibi kıvıranlardan değilim. forumda herkes bilir benimle şuna böyle konuşuyorsan bundandır. Konu Ammar tarafından (01-14-2012 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() bu konuda mazlum dere katilmiyorum.. bana göre kck operasyonlari son yillardaki en basarili operasyonlardir ve devami gelmelidir.. sehirlerde kargasa cikaran, esnafi canindan bezdiren, toplumsal olaylarda provokasyon yapan pkk nin sehir yapilanmasina darbe üstüne darbe vurulmasi bence cok yerinde bir adimdir!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() özet geçin
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Amaç evde arama yapmaksa neden adam evdemi değilmi onun hesabını göreyimki? Böyle bir saçmalık olamaz...Arama yapılırken evde olması gerekir diye... Hatta zırva yani başka bir şeyde değil... İşte öyle bir kıvırıyorsunki ağzından bir kere çıktı dediğinin hala körü körüne peşine gidiyorsun... Ya adam evde yoksa diye arama yapmama diye birşey olurmu ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alem adamsın ammar senin gibi kıvırtanını harbiden görmedim... Çok haklısın sen benim gibi kıvırmıyorsun...o konuda eline su dökemem... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
evet evde olamayan birine diye baskın yapıyorlar hani nerede kaldı teknik takip. istihbaratını iyi yapsın evi arasın hem suçluyu alsın. ( bu arada evde de olsa kapıyı kırıyorlar da o ayrı mesele ) Çok önemli not : hem bana ağzından bir kere çıktı geri atım atmıyorsun diyorsun hemen kıvırtma diyorsun bu perhiz bu ne şey kıvırması ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Her evi aranan tutuklanacak diye bir kaide varda biz mi bilmiyoruz. ![]() ![]() ![]() Kıvırtan belli sen rahat oyna...herkes görüyor ben sadece sana alkış tutuyorum bakalım ne zaman belin yorulacak... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|