AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-14-2012, 01:38   #31
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
Ammar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne oo çok mu komik ? istihbaratsız mi gidiyor o eve ? evin kapısını kırmaya mı gidiyor yoksa suçlu dediği insanı almaya mı gidiyor ? kapı kırmaya da çok hevesliler.

polis hakim izni almışsa bile ev sahibine onu vermelidir. ! ama polistir ne yapsa yeridir ! ( helvadan putlar misali ).

ani baskı yapacam diye zülüm etmenin anlamı yok ? peki o insan suçsuzsa zararı devlet karşılıyor mu ? YOK HAYIR KARŞILAMIYOR !
Hiç kıvırma cuvalladın...
Utanmasan randevu aldıracaksın
"Yarın müsayitseniz aramaya geleceğiz....aaa evde yoksanız sorun değil siz arayın birşey varsa haber verirsiniz.Olmadı biz haftaya uğrarız"

Kaldıki kapı kırılmamış çilingir vasıtası ile açılmış.Klavuzlarınızı değiştirin...Yutmayın her yazılanı
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2012, 01:48   #32
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç kıvırma cuvalladın...
Utanmasan randevu aldıracaksın
"Yarın müsayitseniz aramaya geleceğiz....aaa evde yoksanız sorun değil siz arayın birşey varsa haber verirsiniz.Olmadı biz haftaya uğrarız"

Kaldıki kapı kırılmamış çilingir vasıtası ile açılmış.Klavuzlarınızı değiştirin...Yutmayın her yazılanı
oparasyon yapacağı kişinin evde olup olmadığını bilmediği bir kişinin evine neden baskın yapılıyor ki ?

randevulu gidecek tabiki ! o zmana neyin takibini yapıyor. suçlama yapılırken teknik takip demeyi de ihtimal etmezler.

ayrıca biz mağduriyet ve zulümlerden bahsediyoruz. kapıların kırılması sadece bir tanedir ? suçluda olsa suçsuzda olsa maddi manevi zararın verilmesi zulümdür. mağduriyettir.

bu arada ellerindeki 'Başbuğ'un dediği gibi elleride ki boru demekki meğer çilingirle kırıyorlarmış kapıları. sanki hiç görmedik.
çok önemli not: senin gibi kıvıranlardan değilim. forumda herkes bilir benimle şuna böyle konuşuyorsan bundandır.

Konu Ammar tarafından (01-14-2012 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir..
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2012, 01:49   #33
Kullanıcı Adı
Mavera
bu konuda mazlum dere katilmiyorum.. bana göre kck operasyonlari son yillardaki en basarili operasyonlardir ve devami gelmelidir.. sehirlerde kargasa cikaran, esnafi canindan bezdiren, toplumsal olaylarda provokasyon yapan pkk nin sehir yapilanmasina darbe üstüne darbe vurulmasi bence cok yerinde bir adimdir!..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-14-2012, 01:52   #34
Kullanıcı Adı
İntifada
özet geçin
Alt 01-14-2012, 01:54   #35
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
özet geçin
KCK oparasyonları yapılırken mağduriyetler zülümler doğmasın yaşanmasın diyoruz. KCK savunucusu oluyoruz. neden yapılıyor diyormuşuz havası estirilip KCKlı ilan edildik bu kadar
Alt 01-14-2012, 17:05   #36
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
oparasyon yapacağı kişinin evde olup olmadığını bilmediği bir kişinin evine neden baskın yapılıyor ki ?
randevulu gidecek tabiki ! o zmana neyin takibini yapıyor. suçlama yapılırken teknik takip demeyi de ihtimal etmezler.
ayrıca biz mağduriyet ve zulümlerden bahsediyoruz. kapıların kırılması sadece bir tanedir ? suçluda olsa suçsuzda olsa maddi manevi zararın verilmesi zulümdür. mağduriyettir.
bu arada ellerindeki 'Başbuğ'un dediği gibi elleride ki boru demekki meğer çilingirle kırıyorlarmış kapıları. sanki hiç görmedik.
çok önemli not: senin gibi kıvıranlardan değilim. forumda herkes bilir benimle şuna böyle konuşuyorsan bundandır.
Gerçekten komedisin hala kıvırıyorsun...
Amaç evde arama yapmaksa neden adam evdemi değilmi onun hesabını göreyimki?
Böyle bir saçmalık olamaz...Arama yapılırken evde olması gerekir diye...
Hatta zırva yani başka bir şeyde değil...
İşte öyle bir kıvırıyorsunki ağzından bir kere çıktı dediğinin hala körü körüne peşine gidiyorsun...

Ya adam evde yoksa diye arama yapmama diye birşey olurmu ??

Alem adamsın ammar senin gibi kıvırtanını harbiden görmedim...
Çok haklısın sen benim gibi kıvırmıyorsun...o konuda eline su dökemem...

Alt 01-15-2012, 00:05   #37
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
bur-AK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten komedisin hala kıvırıyorsun...
Amaç evde arama yapmaksa neden adam evdemi değilmi onun hesabını göreyimki?
Böyle bir saçmalık olamaz...Arama yapılırken evde olması gerekir diye...
Hatta zırva yani başka bir şeyde değil...
İşte öyle bir kıvırıyorsunki ağzından bir kere çıktı dediğinin hala körü körüne peşine gidiyorsun...

Ya adam evde yoksa diye arama yapmama diye birşey olurmu ??

Alem adamsın ammar senin gibi kıvırtanını harbiden görmedim...
Çok haklısın sen benim gibi kıvırmıyorsun...o konuda eline su dökemem...

evet evde olamayan birine diye baskın yapıyorlar hani nerede kaldı teknik takip. istihbaratını iyi yapsın evi arasın hem suçluyu alsın. ( bu arada evde de olsa kapıyı kırıyorlar da o ayrı mesele )

Çok önemli not : hem bana ağzından bir kere çıktı geri atım atmıyorsun diyorsun hemen kıvırtma diyorsun bu perhiz bu ne şey kıvırması . ben zaten başta dediğimi diyorum. sende haklısın kıvırırken insan başkasının eline su dökemez.
Alt 01-15-2012, 00:20   #38
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
KCK oparasyonları yapılırken mağduriyetler zülümler doğmasın yaşanmasın diyoruz. KCK savunucusu oluyoruz. neden yapılıyor diyormuşuz havası estirilip KCKlı ilan edildik bu kadar
doğrudur...
Alt 01-15-2012, 00:22   #39
Kullanıcı Adı
Ammar
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
doğrudur...
bi an bende şüphelenmedim değil yani
Alt 01-15-2012, 00:27   #40
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Alıntı:
evet evde olamayan birine diye baskın yapıyorlar hani nerede kaldı teknik takip. istihbaratını iyi yapsın evi arasın hem suçluyu alsın. ( bu arada evde de olsa kapıyı kırıyorlar da o ayrı mesele )

Çok önemli not : hem bana ağzından bir kere çıktı geri atım atmıyorsun diyorsun hemen kıvırtma diyorsun bu perhiz bu ne şey kıvırması . ben zaten başta dediğimi diyorum. sende haklısın kıvırırken insan başkasının eline su dökemez.
Amaç evdekini almak değilki sadece arama yapmak
Her evi aranan tutuklanacak diye bir kaide varda biz mi bilmiyoruz.

Kıvırtan belli sen rahat oyna...herkes görüyor ben sadece sana alkış tutuyorum bakalım ne zaman belin yorulacak...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)