|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
filistin mitingindede sana ve partine yardırıyorlar,başörtüsü mitingindede gitme o zaman şey geçiyorlar ![]() o mitingi düzenleyenler,insanları oraya çağıranlar hatta hrant dink ergenekoncumuydu ? öyle ise neden öldürdü ergenekon onu ![]() dölle adam olunmuyor ![]() ben demiyorum islam diyor bunu...
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() İçlerine kck yı savunanlar,pkk yı savunanlarda girince iyice çorba oluyor maşallah. Ergenekon olsun olmasın,ergenekonu destekleyenlerle aynı çizgide ilerliyorlar şuan ben buna bakarım ![]() Saydırsınlar bende onlara saydırıyorum la ![]() Gavurdan adam olmaz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
ulan muhafazakarlar iktidar falan olamaz bu kafayla ben söyleyeyim bu pısırklıkla,devletçilikle... çok müthiş sistem var o yüzden yıllardır müslümanlar çekiyor... hrant dinkin öldürülmesi kafes eylem planında yer alıyor... senin esas çıkıp o meydana yığlman lazım senin partinin yıkmaya,senin başına vurmak için yapıldı bunlar... sen hiç bi halt yeme,herşeye eyvallah de sonra meydanda devlet düşmanları vardı... devler düşmanları vardı sen neredeydin ? adam ergenekonun,diasporanın ekmeğine yağ sürmedi 3 gerizekalı tarafından öldürülüyor adıda türklük için öldürüldü oluyor... senin başta türk olarak,sonra ergenekon düşmanı olarak orada olman lazım... filistin mitinglerinde,başörtüsü mitinglerinde,şehit cenazelerinde,cumhuriyet mitinglerindede sayıyorlar sövüyorlar devlete hükümete... cumhuriyet mitingine katılan türkler neci senin hesaba göre ? yok türkler yanlış yapmıyorya sana göre... insanlık gavurlukla alakalı birşey değil... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Zamanla bunlarında sesini kestiricez ![]() Meydana çıkmak çözüm olsaydı cumhuriyetçiler başarı elde ederdi ![]() Devlet düşmanı var diye dağa çıkan ülkesini seven bir mal gördün mü la ? Asker jandarma o görevi üstlenir,devletin savcısı polisi bunların dizginlerini tutar,herkes sokağa dökülseydi ooo al sana kaos ![]() La orada ermeniciler haliyle kürtçüler var,görmüyor musun esnafa kuduz köpe kgibi saldırıyorlar,elelrindeki pankartlar ortada,sol terör örgütleri orada.Para verseler çıkmam sevmem böyle soytarılıkları.Zaten söyledikleri çelişki,çoğu da meraktan,reklam amaçlı orada.Ha bir de tv programına parayla katılanalrda vardır eminim ![]() Agosun tajı ne akdar la ? 50 bin kişi katılmış bak buraya ![]() Muhsin Yazıcıoğlu zamanında çıkıp açıklama yaptı bu ogunle,yasinle ilgili.Bunlar bana yetiyor,bunları görmeyenler unutanlar var hacı. Çamhuriyetçi la onlar,yalaçı,ülke millet düşmanları her biri. Türk var Türk var,Kürt var Kürt var ![]() Ama ermeni tek yapı değişmez. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
kesersin iktidar oluyorsun ama muktedir olamıyorsun... sen kokmuş tuzu öne sürüyorsun... hrant dinkin vurulacağı kendisine bildirildiği halde umursamayan emniyet müdürü,ogün samastın eline bayrak verip resimlerini çeken jandarma,bu cinayette örgüt yoktur diyen mahkemeden bahsediyorsun değilmi ![]() doğru devlete bırak işi sonrası ergenekonun istediği olsun... esnafa saldırmaları bu organizasyonun kötülüğünümü gösterir ? organizasyonu düzenleyenler hadi esnafa saldıracağızmı demiş ? orada islamcılarda vardı onlarıda gördüm... agosun trajıyla ne alakası var ? saadet partisinin istanbuldan aldığı oy ne kadar ? milyonluk filistin mitingi düzenliyor... reklam içinmi gitti millet ? muhsin diyorsan muhsin yazıcıoğlunu kim öldürdüyse hrantıda onlar öldürdü... hrantta cinayeti işleyen ortada bağlantılar ortada... o bağlantılar aydınlanınca muhsin yazıcıoğlu davasınında daha çok üzerine gidebileceksiniz... hiç bunuda düşünmüyorsunu değil mi ? |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Veya paso geçmişte jitemin falanın filanın yaptıklarını ortaya yeniymiş gibi sergilemek. Sömürü aracı ölümler hep.Bu yüzden o kesim tarafından %100 paso ''ulan bir kaç kişi daha ölse keşke'' denir eminim,ne de olsa güzel sömürü aracı. Aha papaz da öldürüldü,kimse papaz olmadı neden olmuyorlar ? Veya incil basan kitap evindekiler öldürüldü,'almanız' diye sokağa dökülsünler.Bunların adalet anlayışı sadece hrant üzwerine mi la ![]() Öldürülceğini bildiği halde koruma verilmeyen bir çok kadın da var ölen,kimse 'biz ayşeyiz' diye yürüdüğünü görmedim ![]() Sadece biri için yapıyorlar,onu da sosyalist midir ne boktur onların sömürü aracı oldu çıktı. Bu devlet ergeneonla hesaplaşıyor la,ergenekon zaten bu yüzden bu adamı,papazı,incil basanları öldürttü ![]() Organize eden öyele demez,kimse demez,bdp li terörist vekiller bile sözde önlemeye çalışıyormuş gibi yapar.Oraya marksist midir ne pisliktir onların geleceğini biliyorlar,geliyorlar,ellerinde örgüt bayrakları,klişe sözleri ee onları defet kov gitsin veya polisten yardım iste ama işlerine geliyor. Değil İslamcı istersen orada Kabe imamı olsa fark etmez,sen hiç seks klübüne girer misin ? Veya 10 veya 3 hatuun olduğu bir odaya ? Girmezsin,herkes gireceği ortamı çok iyi bilmeli bellemeli ona göre hareket etmeli.Kliseye girdi diye hiç mum yakmak olur mu ? ![]() Trajın çok önemi var,madem bu kadar arkasından ağlanıyor,seviliyor sayılıyor onun için devlete başkaldırılıyor,demek ki bu adam büyük bir şahsiyet.Hafta içi milletin işi gücü yok yürüyecek bu soğukta ha ? Bindirilmiş kıta ![]() Saadet mitingine kimse gitmez ama Fiistin mitingine herkes gider ülkücüsüne kadar ![]() Muhsin başkan çıktı açıkladı bu yasin hayli de diğerlerinin ne olduğunu.Bunların amaçlarını vs. Hrantı vatan sever birisi öldürdü demiyorum la hala anlamadın mı ![]() Hedefleri yanlış adres. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|