![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
kardesim yine noktayi koymussun bir arkadasim da anlayisdan mahrim olmak onlarin ayibi gercekten bizim bir sorunumuz yok bu konuda icsinler siz de bilirsiniz arkadaslar bir hikaye vardir bu konuda gayri muslim birisi bu konuya hassas yaklastigi icin cennetu ala ya gitmisti galiba yanlis ise duzeltin lutfen .. onun icin ben burda bile rastliyorum ben oruc tuttugum icin benim yanimda yemek yemeyen icmeyen gayri muslimler varken bu muslumanlarin tutumlarini anlamak zor.. ama olsun sabir sabir sabir Allahu teala yardimcilari olsun |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() bence içki servisi yapılmamalıydı ama..yapılmış ...bazen sen onlara değil onları kendine uydurman gerekiyo...ama halen biz uyuyoruz..bakalım ilerde göreceğiz..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Normal bence.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() bence de normal içki servisinin yapılması içen insanın sarhoş olana kadar içeceği anlamına gelmez...
içki konulur içen içer içmeyen içmez... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() yanlış buluyorum. hem de ramazanda. ya zaten chpliler katılmıyo sanırım
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
sonuçta irade denen birşey var ülkenin yönetiminde karar verecek mevkide olan insanlar neyi içip neyi içemeyeceğini bilir... ve bir milletvekilinin içki içmesi için illa chp li olması gerekmez bence... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |