AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 10-03-2007, 01:37   #21
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart *MECLİS AÇILIŞ RESEPSİYONUNDA İÇKİ SERVİSİ???*
Alıntı:
loneliness Nickli Üyeden Alıntı
Halkdan bir kesim içiyor da onlar niye içmesin..Meyhaneler Ramazan dinlemiyor... Alıp ....... cam kenarlarında göstere göstere içiyorlar en azından onlar saklanıp da içmiş...

kardesim yine noktayi koymussun
bir arkadasim da anlayisdan mahrim olmak onlarin ayibi gercekten bizim bir sorunumuz yok bu konuda icsinler siz de bilirsiniz arkadaslar bir hikaye vardir bu konuda gayri muslim birisi bu konuya hassas yaklastigi icin cennetu ala ya gitmisti galiba yanlis ise duzeltin lutfen ..
onun icin ben burda bile rastliyorum ben oruc tuttugum icin benim yanimda yemek yemeyen icmeyen gayri muslimler varken bu muslumanlarin tutumlarini anlamak zor.. ama olsun sabir sabir sabir

Allahu teala yardimcilari olsun
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 01:57   #22
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
bence içki servisi yapılmamalıydı ama..yapılmış ...bazen sen onlara değil onları kendine uydurman gerekiyo...ama halen biz uyuyoruz..bakalım ilerde göreceğiz..
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 06:44   #23
Kullanıcı Adı
ZAksu
Alıntı:
feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
bence içki servisi yapılmamalıydı ama..yapılmış ...bazen sen onlara değil onları kendine uydurman gerekiyo...ama halen biz uyuyoruz..bakalım ilerde göreceğiz..
ben de yanlış buldum içki servisinin yapılması hoş değil.Artık başbkan da cumhurbaşkanı da bizdense biraz onların bize uyması gerekiyo
ZAksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 16:09   #24
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ben de yanlış buldum içki servisinin yapılması hoş değil.Artık başbkan da cumhurbaşkanı da bizdense biraz onların bize uyması gerekiyo
bu lafı duymasınlar bile......yıllardır her yer bizim diye kendi ülkemizde cehennemi yaşattılar bize......şimdi evet heryerde bizim görüşümüze sahip insanlar var evet bizdenler ama bu bizim de onlar gibi baskıcı olacağımız anlamına gelmiyor.....ayrıca şuan özellikle üniversitelere hala o darbeci zihniyet hakim ve biz sorunlarımız için muhatap dahi bulamıyoruz ve onlar biz ilerledikçe baskılarını daha da artırıyorlar.....bari bu gibi ayrıntılar sorun olmasın.......
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 16:19   #25
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Normal bence.
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2007, 14:07   #26
Kullanıcı Adı
osman_zinnur
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bu lafı duymasınlar bile......yıllardır her yer bizim diye kendi ülkemizde cehennemi yaşattılar bize......şimdi evet heryerde bizim görüşümüze sahip insanlar var evet bizdenler ama bu bizim de onlar gibi baskıcı olacağımız anlamına gelmiyor.....ayrıca şuan özellikle üniversitelere hala o darbeci zihniyet hakim ve biz sorunlarımız için muhatap dahi bulamıyoruz ve onlar biz ilerledikçe baskılarını daha da artırıyorlar.....bari bu gibi ayrıntılar sorun olmasın.......
Bence içki servisinin yapılmaması baskı değildir.
osman_zinnur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2007, 14:18   #27
Kullanıcı Adı
mesudum47
bence de normal içki servisinin yapılması içen insanın sarhoş olana kadar içeceği anlamına gelmez...

içki konulur içen içer içmeyen içmez...
mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2007, 14:20   #28
Kullanıcı Adı
Feride
yanlış buluyorum. hem de ramazanda. ya zaten chpliler katılmıyo sanırım tam bilemiyorum ama öyleydi heralde. yani gerek yok. onlar artık biraz uysunlar bu zihniyete..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2007, 14:26   #29
Kullanıcı Adı
mesudum47
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
yanlış buluyorum. hem de ramazanda. ya zaten chpliler katılmıyo sanırım tam bilemiyorum ama öyleydi heralde. yani gerek yok. onlar artık biraz uysunlar bu zihniyete..
yani yabancı bir ülkeye gittiğinde onlar da bizim zihniyetimize uysunlar deyip domuz eti mi yedirsinler....
sonuçta irade denen birşey var ülkenin yönetiminde karar verecek mevkide olan insanlar neyi içip neyi içemeyeceğini bilir...
ve bir milletvekilinin içki içmesi için illa chp li olması gerekmez bence...
mesudum47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2007, 14:32   #30
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
mesudum47 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Feride Nickli Üyeden Alıntı
yani yabancı bir ülkeye gittiğinde onlar da bizim zihniyetimize uysunlar deyip domuz eti mi yedirsinler....
sonuçta irade denen birşey var ülkenin yönetiminde karar verecek mevkide olan insanlar neyi içip neyi içemeyeceğini bilir...
ve bir milletvekilinin içki içmesi için illa chp li olması gerekmez bence...
söylediklerim yanlış açıldı. ister chp li ister dspli ister kominist olsun ne olursa olsun farketmez tabiki. yani ben onları yermek amaçlı chpliler de gelmiyor dedim. latife yani. bir de bu zihniyete uysunlar derken de akparti budur görüşleri çizgisi bellidir. yani içki servisi de olmayabilir yapmayabilirler ki inşallah temennim bu yönde.. yani onların bu zihniyetine uymaları gerekir dedim. biz chp nin ya da herhangi olumsuz bir görüşe uyalım demek istemedim.
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)