Alıntı:
İntifada Nickli Üyeden Alıntı
ben onu savundum mu evladım yok,peki senin savunman mantıklı mı yok 
böyle bi savunmaya geçtiğine göre bakanların önüne sıraya geçilmesini yanlış buluyorsun,ve bunu büst karşısında sıraya geçmekle mukayese ettiğin için onunda yanlış olduğunu söylüyorsun bir nevi 
aferin bencede büstün karşısına geçmek saçma...
uff mukayeseye bak camiye girerken sağ ayakla besmele çekerek girersin o yüzden büstün karşısına geçip andımızı okuyacaksın
camiye gitmek zorunlumudur ? sağ ayakla girmezsen kovarlarmı ? namazın kabul olmazmı ?
peki andımız okunmadan okul başlıyormu yok,andımız okumak zorunlumu evet...
madem cami diyorsan camiye her milletten her ırktan her mezhepten insan gelir ve hepsinin farklılıklarına saygı vardır,kimseye değil Allaha tapılır...
ya andımız ? kişi atatürkü sevmek zorundamı değil ama devlet evet diyor,bir kürt türküm demeye neden zorunlu olsun nerede saygı ? neden atatürkün yolunda yürümeye and içsin insanlar ?
yer bulamazsam geçer camiide yatar uyurum ki uyumuşluğum vardır adabını,saygısını sen ve ideolojin belirlemiyor...
he milleti dinden soğuttunuz,millet alsın Kuran okusun din orada yazıyor,kendi işine gelmiyor diye bunuda bahane ederler dinden soğuttunuz 
sorgulayacağız tabi...
sroguladıkça bir bir çıkıyor ortaya yapılanlar...
evet olamaz,olmamalı zaten...
bu insanlar ezanın bozulmasını,Allah diyenin asılmasını hak etmiyor...
|
arkadaş anlamıyormusun anlamakmı istemiyorsun önce onu söyle ben dinle okulu mukayese etmedim öyle bişeyde yapmam her yerin bir adabı uslubu vardır onu anlatmaya çalışıyorum okula geç kaldın andımızı okumadın okuldan çıkarılıyormu çıkarılmıyor bu ülkede kimse hiçbirşeye mecbur değil atatürkü sevmiyebilirsin ama hakaret edemessin tepki görürsün kürt meselesine girmiyorum konu dağılmasın kürtlerden alacağınız oya karşılık yeterince küçüldü devlet denilen kurum bu ülkede gerçekten allah dediği için kim asılmış şeyh saitmi yoksa tuncelideki morukmu asıldıysa gebersinler işte sorguladınız sorguladınız adamları haksızken haklı yaptınız özürü dilediniz daha kimlere neler yapacaksınız devleti nasıl küçülteceksiniz bakalım görelim