![]() |
#11 |
![]() 1)saat:22.11
2)isim:Çağrı 3)yaş:21 burcum:başak 4)dövmem:yok 5)evet hıçkırıklarla ağlıyacak kadar aşık oldum 6)kola turka(yerlı malı herzaman tercihimizdir) 8)tercih ettim rakam:10(herşey 10 numara olmalı) 9)sevdiğim müzik:türksanat müziği 10)ensevdiğim çiçek:gül 11)ensevmedim sohpet turu:dedikodu 12)sevdiğim renkler:kırmızı,beyaz 13)kendini gelecekte nasıl görüyorsun:geleceğimi görme şansım yok(allah bilir)bu soru kalkmalı bence veya gelecekteki hedefin nedir diye değiştirilmeli::::::: ![]() ![]() ![]() ![]() 14)aşıkmısın:evet 15)ailenlemisin:evet 16)tutuğum takım:Ankaragücü 17)olmazsa olmazım:dinim 18)benden uzakta yaşıyan arkadaşım:yok 19)hayatında neyi değiştirmek isterdim:hayatımdan memnunum allahıma binlerce şükür 20)uyandımda ilk düşündüm şey:yeni birgüne başlama sevinci 21)en nefret ettiğim hareket:el şakası 22)başka biri olmak isteseydim kimi seçerdim:böyle bir ihtimal yok ben benim(bu soru yerine örnek aldınız kişiler olabilirdi) 23)birşey söylemek isteyipte söylüyemediğin o kişiye ne demek isterdim:vatanıma toprama miletime sahip çık alçaklara uğratma sakın 24)takma adım: Kuzu 25)ensevdiğim supor:yüzme 26)utangaçmısın yoksa fazla açık sözlümüsün:yerine göre değişir 27)konustugum dil:Türkçe,ıngılızce 28)kullanmayı sevdiğin sozcuk:allaha emanet ol 29)şimdi saat kaç:22:45 30=hangi okulda okuyorsun:Elmadağ meslek yüksek okulu |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|