![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
İran, Suriye'si yok bu işin ! Hedef İslam ve Coğrafyasıdır...! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
abi tabaki hatalarını hoş karşılamayız karılayamayız. ve leştiririzde. anacak dediğim ki empati yaptığımızda eleştirmekte anlamsız kalıyor dediğim gibi. 30 yıldır nefes aldırmıyorlar sunnicilik yapıp nefeslerini kesmeye çalışanlar hariç. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Sırf mezhepsel baktıklarından dolayı katliama göz yummalarının empati yapınca eleştirilmeyecek bulacak değilim... kralını yaparım hemde... sırf mezhepsel baktıklarından dolayı resmen müslüman kıyımına gözyumuyorlar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
empatiden empatiye fark var ! ben eleştirilmemeli demiyorum, ben eleştiren bir insanım zaten. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Meselenin İran'la alakası sadece ve sadece Lübnan ve Filistin hattının kaybolmaması üzerinedir...! Bu Tezgahı hazırlayanlar bir taşla sekiz kuş vurmaya çalışıyorlar ! Bu itibar ile süreç en tehlikeli sınıfına girer ! İran'ı suçlarsan Türkiye, Suud, Katar, Ürdün suçlanır !!! Oysa Hedefte teker teker hepsi vardır !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() elbette kalkıp gavur hırboları destekleyecek değilim...
amma velakin İRAN'da ben nerde hata yaptım diyebilmeli... Ama ben hala bunu diyecek bir yönetim görmüyorum İRAN'da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() İran hatalı değildir !!! İran'ın kendini koruması adına atacağı her adım bir diğerinin kendisini koruması adına atacağı adımın karşı karşıya getirilmesi projesidir ! Şimdi gelde çık bakalım işin içinden ! İran Ortadoğu bağlamında Şia olması dışında ve bazı ayrıntılar dışında Hatalı sınıfının en azına sahip ülke olması bile böyle düşünmemesi için yeterlidir ! Bu manada Hatasını kabul etmez ve etmeye gerek görmez !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Tabi binlerce müslümanın kıyımı İRAN'ın hatası değil tabiki hmm oke... tamam...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() sonuç olarak bakarsak...
ya büyük bir savaş çıkar.. yada sadece göz boyamadan ibaret kalır... ki ikisinin de olmamasını temenni ederiz... İran sanayisi ve ekonomisiyle güçlü bir ülke büyük katliamlar çıkar Allah korusun... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Dünya Savaşı çoktan başladı Sonu inş... Hayırlı olacaktır...! Allah c.c. Emrinde galiptir bir çoğu bilmez...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|