|
![]() |
#1 |
![]() 1-Saat kaç ? 16:06
2-İsim? BETÜL 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 15.10.87 4-Dövmen varmı ? HAYIR 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? EVET AMA PİŞMANIM 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İKİSİDE DİİL 8-Tercih ettiğin rakam ? 6 9-Sevdiğin müzik türü? POP-ARABESK-TURKU HEPSİNİ DİNLERİM 10-En sevdiğin çiçek ? PAPATYA 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? GÜN YAPAN KADINLARIN MUHABBETİ ;) 12-Sevdiğin renkLer? SİYAH VE BEYAZ AMA BEŞİKTAŞLI DİİLİİİM 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? GÖREMİYORUM ![]() 14-A$ıkmısın? HAYIR 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? CİMBOOM 17-OLmazsa oLmazın ? DOSTLARIM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ELİF 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? OKULUMU 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? EGER OKUL VARSA"ŞİMDİ KİM GİTCEK ALLAHIN DAĞINAA" 21-En nefret ettiğin hareket? KLASİK OLCAK BELKİ AMA TÜKÜRENLERDEN HARBİDEN NEFRET EDİYOM > ![]() 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? KİMSEYİ BEN BOYLE İİYİM 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? SANA ŞİMDİ BİŞE DERDİM AMAAA... :D 24-Takma adın ? CADIIIIII 25-En sevdiğin spor? BİSİKLET ;) 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? UTANGAÇ 27-Konu$tuğun diLLer? İNGİLİZCE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? AKLIMA GELMİO 29-$imdi saat kaç? 16.14 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??ŞUANA KDR SAKLADIM AMA MADEM SAMİMİ OLUYORUZ ATILIM ÜNİ. :-[
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|