AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Sizce TBMM nin en güzel Milletvekili kim?
Özlem Piltanoğlu TÜRKÖNE (Ak Parti) 12 52.17%
Zeynep DAĞI(Ak Parti) 1 4.35%
Edibe SÖZEN(Ak Parti) 0 0%
Dilek YÜKSEL(Ak Parti) 7 30.43%
Özlem MÜFTÜOĞLU(Ak Parti) 0 0%
Ayşe Jale AĞIRBAŞ(CHP) 0 0%
Şenol BAL(MHP) 0 0%
Ayla Akat ATA(DTP) 3 13.04%
Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 12-03-2007, 17:01   #11
Kullanıcı Adı
erenon
Standart MECLİS
Alıntı:
akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erenon Nickli Üyeden Alıntı
ben nur serteri beğeniyorum ayrı bir havası var ;görüşlerine hiç katılmasamda izlerken onu mest oluyorum ;burada listeye girememiş üzüldüm hatta sinirlenince o kadar güzel oluyor ki gerçekten meclisin en hoş bayan vekili ;)
NUR SERTER DEYİNCE AĞZINDAN KÖPÜKLER ÇIKARARAK "BİRLEŞİİİNNN " DİYE BAĞIRAN CADOLOZ BİRİNİ ANIMSIYORUM. KIZINCADA CADI GİBİ OLUYOR
bazıları hırçın sever :P ama gerçekten tam bir kemalist ) başörtülü kızlara ikna odalarında çok fazla baskı yapmıştı ;)
erenon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 17:04   #12
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart MECLİS
Alıntı:
ben nur serteri beğeniyorum ayrı bir havası var ;görüşlerine hiç katılmasamda izlerken onu mest oluyorum ;burada listeye girememiş üzüldüm hatta sinirlenince o kadar güzel oluyor ki gerçekten meclisin en hoş bayan vekili ;)
Vay beee ne yaptım sen yaaa...bu forumda o karının güzel seçildiğine inanamıyorum.. Ama kemalist ler garanti güzellik abidesi diye forumlarına heykelini dikerlerii
Alt 12-03-2007, 17:12   #13
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart MECLİS
tuhaf ama dtp li millet vekili daha güzel
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 17:18   #14
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart MECLİS
Kesinlikle Dilek Yüksel.En genç Milletvekilimiz ve sevgili Yavuz Başkanımın da hemşerisi.Oyum Dilek Hanıma ;)
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 17:36   #15
Kullanıcı Adı
Tok@t_h@tce
Standart MECLİS
Herkese hayırlı günler; ben dilek hanımı çok yakından gördüm hemşehri oluyoruz Birazcık;) Hem güzel hemde acayip pozitif elektrik veriyor insana; gülerken teee gözlerinin içi gülüyor, verdim gitti oyumu
Tok@t_h@tce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 17:48   #16
Kullanıcı Adı
loneliness
Standart MECLİS
Oyum Dilek Hanıma ;) ;)
Alt 12-03-2007, 17:59   #17
Kullanıcı Adı
parabol
Standart MECLİS
ozlem turkone..garıp bı yakınlık duyuyorum kadına...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 18:00   #18
Kullanıcı Adı
mavera
Standart MECLİS
sayin kamer gencin bu listede olmamasini siddetle protesto ediyorum..meclisin en iyi kivirtan güzel insanini listede görmemek beni ziyadesiyle üzmüstür..
ama listeden birini sececek olursak mümtazer hocanin hanimi diyebiliriz...mümtazer türküöne özlem hanimin ünv tede hocasiydi daha sonra kocasi oldu..yuvalari daim olsun..
Alt 12-03-2007, 18:02   #19
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Standart MECLİS
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
sayin kamer gencin bu listede olmamasini siddetle protesto ediyorum..meclisin en iyi kivirtan güzel insanini listede görmemek beni ziyadesiyle üzmüstür..
ama listeden birini sececek olursak mümtazer hocanin hanimi diyebiliriz...mümtazer türküöne özlem hanimin ünv tede hocasiydi daha sonra kocasi oldu..yuvalari daim olsun..
kamer genç için çok özel bir bölüm açmak lazım
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2007, 18:02   #20
Kullanıcı Adı
mavera
Standart MECLİS
Alıntı:
türkan saylan milletvekili olsaydi herhalde acik ara önde olurdu 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)