![]() |
#11 |
![]() başbakanımız aktif siyasetine devam etmelidr bencede.zaten Abdullah Bey de adaylığını açıklamış durumda.hakkıdırda yani.bu sonuç onuda destekliyo herkesin anladığı gibi.inş da sonuç neticelenir artık....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Liderimiz partinin başında kalsın dava arkadaşı Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığını hakketti..Çünkü seçime gidilmesinin sebebi cumhurbaşkanlığı seçimi halk büyük bi destekle Ak parti yi Tek başına İktidara taşıdı..Yani Abdullah Güle onay verildi..Abdullah gül olmalı mağduriyet giderilmeli demokrasi ve adalet yerini bulmalı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Bence Abdullah Gul Cankaya'ya cikmali.hersey TURKIYE icin.
Zaten Sayin Basbakanimiz bile ben aday degilim dedi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Hakikaten düşünüyorum da Abdullah Beyden de ne güzel bir cumhurbaşkanı çıkar. Güleryüzlü,ılımlı, içinde kin ve nefret olmayan, diğer ülkelerle sıcak temas içinde, ülkenin gelişimine katkı bulunacak hiç bir önergeyi veto etmeyen harika bir cumhurbaşkanı...
Ve en tepedeki insan bu kadar içten gülümserken diğer insanların da güleceği aşikardır ;) Allah yolunu açık etsin tüm ülkesini sevenlerin ve ılımlı düşünenlerin... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Benim BAŞBAKAN'ımın diğerleri gibi koltuk sevdası yoktur o ülkesi ve milleti için hayırlı olan ne ise kim ise onu yapar ve gerekirse milletine sorar bakın dikkat etiyseniz herkez cumhurbaşkanı adayı için SN BAŞBAKANIN ağızından çıkan sözü beklerken o hiç kimseye sormadan kafasına göre davranmadı bütün milletvekilleri ilr bakanlarla herkezle konuştu fikir alışverişi yaptı ki bunları yapmayabilirdi kimseninde hesap sorma hakkı yoktu .
bu arada CUMHURBAŞKAN'LIĞI CUMHUR'UN BAŞKANINA ABDULLAH GÜL ' e yakışır.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() tetikçimisin nesin ağzını topla öyle eleştirini yap.Aslında cumhurbaşkanlığı BAŞBAKANIMIZA çok yakışır ama millete bir söz verdi DURMAK YOK YOLA DEVAM dedi ve sözünde duracak inş.Ayrıca Melih Meriç'in açıklamasının son cümlesini okuduğunuzda böyle bir açıklama yapmasının sebebi ortaya çıkıyor.Ama cumhurbaşkanlığı Abdulah Gül'e de çok yakışır gerçektende içten gülümsemesi milletiniçini aydınlatacak inş.Ne diyelim artık Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL. DURMAK YOK YOLA DEVAMMM...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() tayyip bey başbakanlığa alıştı, o aktif siyasetin içinde olmayı seçecektir,
zaten bu konuda da iki gün önce sayın Gül ''meydanların sesine kulak vermeliyiz'' diyerek açıklamasını yaptı... zavzagalı arkadaşımında dediği gibi aslında konu gereksiz ama fikirlerini beyan etmek isteyen arkadaşlar devam etsinler.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Başbakanımız köşke çıkmamalı.
AK PARTİ'yi topluma sevdiren bir kişilik yani Ak Parti'nin sembolü olmuş birisidir. Herkez onunla partiyi tanıdı ve sevdi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |