![]() |
#11 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
VATAN GAZETESİ-RUŞEN ÇAKIR :SAADETİN ÖNÜ ARTIK AÇIK VAKİT GAZETESİ-SERDAR ARSEVEN :KURTULMUŞ İYİ BAŞLADI VE BU SEÇİMDEN YÜZAKIYLA ÇIKTI VE SANA ONLARCASINI SAYABİLİRİM... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
![]() Alıntı:
SP'nin kaç belediyesi vardı, şimdi kaç tane var. Bunlara da cevap ver bakalım çok bilmiş saadetsiz arkadaşım ![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Ne yani bunlar böyle dedi diye siz iktidar olacağınızı mı sanıyorsunuz... :D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Al işte.. Bu da milli görüş kafası. bakın aynı.... NEDEN?.. Bunlar da o sloganla oynamışlardı da ondan ![]() Görüyordum mesela, Üsküdar'la Bahçelievler'e hep asmışlar ''Üsküdar'lı (Bahçelieverli) büyük düşünür, 5 yıl daha kaybetmez'' aynen bunları yazmışlardı kendi adaylarının reklamını yaparken. Bizim sloganımızla bize dadanacaklar akılları sıra... EE NOLDU?... ÜSKÜDAR'LI, BAHÇELİEVLER'LİNİN NASIL BÜYÜK DÜŞÜNDÜĞÜNÜ GÖRDÜNÜZ MÜ??... Gördünüüüüüz... ![]() Bu sloganla oynayanı da anca senin ve CHP-DSP'nin idolojisinden biri onaylar. Hani insan kendine bakacak önce. Türkiye büyük düşünmüş %38'i vermiş işte. DERİM BEN. FARK'I DA GÖSTERMİŞ derim ben. Türkiye Büyük Düşünmemiş demek ki.. Arkadaşım sen ve partin hiç hayatında %38 oy görmüş mü? GÜLERİM YAHU (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Vatan'dakinin amacı malum zaten de. Serdar Arseven aylar öncesinden %9 demişti SP için... %5'e de iyi der tabi. Mesela seçim turuna çıktığı için hem AK Parti hem de SP tabanının nabzını ölçüyordu hep. Seçim sonuçlarına ikisine de ılımlı yaklaştı. Ama ikisi de beklediği oyu alamamıştı. Burası da aşikar. Ya kardeşim bana da 3'ün 5'in hesabını yaptırıyorsunuz yaa.. (: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|