|
![]() |
#1 |
![]() Askerin intikali sırasında kalmış şeyler olma ihtimali yüksek. Bu olay ile cuntacı zihniyetin irtibatı nedir pek bilinmez ama elbette failleri gösteren bir levha cıkar ortaya.
Pkk'yı aklanmaya ihtiyacı yok pkk yıllardır bu milletin evlatlarına adice saldırmıştır. Pkk ile yapılacak olan her adıma çok dikkat edilmesi gerekir. Karşımızda silahlı mücadeleyi hakeden bir örgüt var. Bizler daha çok kendi askerimizin içine yerleşmiş bir çok faili mechul cinayetin müsebbibi olarak cuntacı yapı ilede hesaplaşmamız gerek. Eğer bu pkk yı israil ve derin devlet taşören olarak kullanıyorsa asıl failleri bulmak içinde eksrtra mücadele vermek zorundayız.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Asker bu tip çanta kullanmaz.Bu tipe benzer çantaları var onlarda eskiden kullanılan yılar öncesine ait çantalar.Hatta kim bilir yok edilmiştir onlar.
Şuan ki çantalar daha büyük,renki daha yeşilimsi kamufile edilmiş şekilde. Asker çantası değil. pkk çantaları bu tip çantalardan. Askerin intikali sırasında,asker çantasını unutsa dahi geri dönüp alırlar. Örnek verirsem ben askerdeyken silah kayışı düşen askerin kayışını almak için tüm birlik geri döndü. Gece görüşünü göze yaslarken o yumuşak kısmı düştü diye geri dönüldü.En ufak askeri mazeme düşürülse bulana akdar aranır. Asker mayın döşemez asla. Askerde mayın zaten bulunmaz.Askere mayın taşıttırmazlar. Askerin el yapımı mayınıda yoktur.Asker keleş kullanmaz,g3,hk33,hk23,kanas,bixi gibi silahları kullanır.Arazideki askere keleş verilmez. Savunmanın taktiği bellidir değişmez.Ama saldırmanın ve karalamanın binbir türlü taktiği vardır.pkk da bu taktikleri sürekli uygular.Asker olup bunu yapan varsa,zaten o asker pkklıdır.pkk nın yapma ihtimali daha yüksek.Kim yparsa yapsın için sonunda pkk var.veya tikko var,veya JJOIHOI adlı örgüt var.O bölgedeki ne varsa pkkya bağlıdır.Bunu bilmek için orada yaşamakta gerekmez. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Diyarbakır lice'de askerlik yapmıştım. Askere ait bir çok mühimmat ile karşılaşmıştım. Hatta iş makinası kullandığım için bir keresinde kazdığım bir yerden toplu mühimmat bile çıkmıştı.
Askerlik süremi daha çok kademe anlayışı ile tamamladığım için bu konuda pek fazla bilgim yok. Sizin dediğiniz gibi olsun böyle bir ihtimalin asker tarafından olmasını devre dışı bırakalım. Pkk hazır ateşkes yapmış iken tercihlerini hükümete el altından hatta bdp tarafından iletecek iken sonrasında karar alacak iken böyle bir eylemi neden yapsın benim aklım almıyor. Ülkemiz ne zaman demokratikleşme için fırsat yakalasa birileri bunu engelliyor. Pkk nın demokratikleşmesinden dolayı taşıdığı kaygıyı anlıyor ve ona güvenme hissi taşımıyorum ama bir korkum daha var derin güçler de bu konuda pkk ile aynı duyguyı taşıyor iki şer ortağı arasında sıkışmış bir halkın çektiği bu olaylara daha fazlada tahammül etmek güç. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
yani o köydekilerin hemen hemen hepsi Refrandum'u boykot etti. Bu durum da kafalarda soru işareti yaratıyor. Değil mi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yoksa hükümettenmi şüpheleniyorsun abi ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu üzücü olayı en doğru Vatan gazetesi görmüş göstermiş !!
![]() pkk'dan şüphelenmeyen balık hafızalılar, ne çabuk unuttunuz her kritik aşamada bu taşeronun devreye girip şehitler verdiğimizi !!! 1993'teki 33 şehit olayından bu üstteki görüşme öncesindeki şehitlere kadar, cumhurbaşkanını halkın seçmesi için yapılan referandumda ergenekonun yargılanmasının başlanmasına kadar, kürt açılımı olur olmaz şehirleri savaş alanına çeviren hainlere kadar. Birileri istemiyor bu sorunun çözülmesini pkk'nın yok olmasını ve taşeronlarını hep devreye sokuyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 'Hakkari Hatırası Dağ ve Komando Tugayı'
Birliğin çevresindeki dükkanlarda satılır bu tip hatıra amaçlı çanta,torba vs. Bunu içerden temin etmekte mümkündü. Ha,çantada ''TELSİZ'' olsaydı bir adet,işte o zaman işin rengi değişebilirdi.Bu sefer pkk ve onla işbirliği içindeki kişiler tugayda aranırdı. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Haberi okuyunca pkk nın böyle bir eylemi şu anda yapmayacağını anlamıştım. pkk bu kadar enayi bir örgüt değil. Devlet klasik bir pkk eylemi bahanesini ortaya atıp olayı örtbas etmemeli en ince ayrıntısına kadar araştırmalıdır.
Tahminimce eylemi iyi çocuklar yaptılar. Derin çetenin piyonu ilker başbuğa madalya veren devlet bu olayı örtbas etmeye çalışacaktır. Hükümet atağa geçse dahi devletin içindeki kemalist bürokrasi olayın örtbas edilmesi için elinden geleni yapacak ve basını işin içine katılacaktır. Bu olay bence basit bir örgüt saldırısı değil olan yine hakkarideki insanlara oldu Ölen ölmüştür kalan sağlar bizimdir anlayışıyla devam ederse daha ne ölümler olur İlk mesajımda batıdaki jakoben milliyetçi kafatascı aydın ! chp zihniyetinin olaylar karşısındaki tutumunu belirttim bir nevi ironi ! |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Konu EZEL tarafından (09-16-2010 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|