![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
"Eskişehir büyük düşündü" (iyi demiş) Fark var Faruk var. (iyi demiş mi) ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
SP NİN DAHA ÖNCE 13 İLÇE ŞİMDİ 24 İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAR URFADAKİ BAĞIMSIZ ADAY SPLİ URFADA SP NİN AYRICA SEN SAYFAYI TAM OKUMUYORSUN ARKADAŞIM KASIM ARKADAŞ SANA SP İLE İLGİLİ YORUMCULARIN İYİ KONUŞTUĞUNU SÖYLEMİŞ SENDE ONA KİM SÖYLEMİŞ HABERLERDE GÖRMEDİM GİBİ TARZDA SÖYLEMİŞSİN KASIM YERİNE BEN SANA YORUMCULARIN İSMİNİ YAZDIM SEN BANA SP NİN HİZMETLERİNİ YAZ DEMİŞSİN SAYFADA KİM NE YAZMIŞ İYİ OKU |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() CİK...
Değil ya.. Taam yiiirmiiüüüççtaaanneeeeee belediyeeeee... Say bakalım sayabilecek misiiiin... Sayamazsııın ![]() Biz kaç aldık.. 493 .. fark var yaa ![]() Millet BÜYÜK DÜŞÜNMEMİŞ ..Tüh.. FARK'I DA GÖSTERDİ BİZE MİLLET... Hadi gidelim yaa.. Ağlayalım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
23'LE 493'ÜN FARKINI KAVRAYAMADIN HERALDE BURAYA GELİRKEN! Banane diyor yahu... SANANEYSE NİYE BURDASIN YERLERİ SÜPÜRMEYE Mİ GELDİN KARDEŞİM?.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
Cahile baksana yahu Adamların zihniyetine kökten karşıyız BUnlar oy oranına bakarlar biz hizzmete bakarız 6 ayda yaptığımız hizmeti siz 6 yılda yapamadınız be 550 milletvekiliniz olsa hizmet yapamıyorsanız neye yarar. Bizim derdimiz hizmet Yeni bir dünyayı kurmak sizin derdiniz birilerine peşkeş çeekrek bir kaç gün buralarda kalmak. sizde birgün yıkılacaksınız tıpkı anavatan partisi gibi olacaksınız. Biz geliyoruz Allah'ın izniyle |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Konu Büyükerşen'in sözünden SaP kaç belediye almış AK Parti kaç belediye almışa geldi..
Bunların kafası da bu işte işleri güçleri çirkeflik.. Konu kirletmek... Başka bir şey değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
![]() Alıntı:
Kardeşim önce dön kendine aynadan bir bak daha adım atmaya mecali kalmayan Sn: Necmettin ERBAKAN,ın gözünün içine bakıp ondan medet umuyorsunuz ondan medet umana kadar o adam gibi biraz asil olun vatan sever olun, daha 2004 seçimlerimde sizin teşkilat başkanlarınızın çoğu seçim arefesinde Sn: Necmettin ERBAKAN,ın talimatı üzerine cep telefonlarına msj geldi oylarınızı AK PARTİ,ye verin diye bu bile bir şereftir ama siz hala neyin savaşını veriyorsunuz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
HEM NUMAN KURTULMUŞ 5 AYLIK GENEL BAŞKAN BUNA RAĞMEN BENCE OYUNU 820 BİNDEN 2 MİLYON 76 BİN E ÇIKMASI BÜYÜK BAŞARI SİZCE.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
![]() Ya bu konuda Fark var, Faruk var gerçekten ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |