![]() |
#41 |
![]() Senin destek verdiğin partinin içinde olanlardan haberin yok git ANADOLU KAVAĞINA, tokat köydeki teşkilatınızın başkanına sana detaylı bir şekilde anlatsın eğer vaktin yoksada ben sana ne söylediğini yazim bak harfiyen. Abi biz seçim çalışması yaptık okadar kendimizi yırttık sabahlara kadar sandığa gitmemize bir gün kala cep tlf msj geldi HOCA efendi talimat vermiş bu seçimde kazanamayız oylarınızı AK PARTİYE verin oylar bölünmesin memleketin gidişi yoksa iyi değil... Bunu söylemesinin sebebi ise o darbe zamanlarında HOCA efendinin sizin göremediklerinizi görmesidir şu anki ergenekonu. Ayrıca ben insanın fiziki yapısına bakmam asla, HOCA efendi artık yaşlandı ve huzurlu sakin bir ortama ihtiyacı var okadar tempoyu kaldıra bilecek güçte değil...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
![]() Alıntı:
Adamın mantığını konuştum. Siz demişim akp dememişim dikkat et. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
BEN NE DİYORUM BU NE YAZMIŞ ALLAH IM SEN BANA SABIR VER |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
![]() Alıntı:
KESİNLİKLE HOCA BÖLE BİŞE YAPMAMIŞTIRRR |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() NE TARTIŞMA BEEEEE .DEVA AMA SEVİYEYİ KORUYARAK.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() eskişehir seçmeni büyük düşünseydi 5 senesini feda etmezdi
silivri gibi küçük düşündü |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
Al alıntıladığım yazında bunu dşyorsun: aslan1276 Nickli Üyeden Alıntı ![]() BANANE AKP NİN KAÇ BELEDİYESİ VAR SP NİN DAHA ÖNCE 13 İLÇE ŞİMDİ 24 İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI VAR URFADAKİ BAĞIMSIZ ADAY SPLİ URFADA SP NİN Ben ne yazmışım: E BİZE NE SP'NİN KAÇ BELEDİYESİ VAR!! 23'LE 493'ÜN FARKINI KAVRAYAMADIN HERALDE BURAYA GELİRKEN! Banane diyor yahu... SANANEYSE NİYE BURDASIN YERLERİ SÜPÜRMEYE Mİ GELDİN KARDEŞİM?.. --- Yer süpürme değil daha başka iş için geldiniz sanırım ondan ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
Eğer bu cemaati kast ediyorsanız Sahtekarlık yapılmışsa ispat ederseniz ben saadet partisini bırakıyorum ve oyumu akpye atacağım. Öncelikle sahtekarlık konusunu açın. Eğer bahsettiğiniz şeyde sahtekarlık yoksa akpyeyi bırakıp saadet partisine oy verecek misiniz ? Hodri MEYDANNN |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|