AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-26-2011, 20:50   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart Abdülkadir Aygan: Tehdit ediliyorum
İsveç'e iltica eden PKK itirafçısı Abdulkadir Aygan, ölüm tehditleri aldığını söyledi.

İkinci Ergenekon davasının tutuksuz sanığı emekli Albay Arif Doğan'ın son duruşmasında kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla tekrar göndeme gelen Aygan, internet üzerinden ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.
AA muhabirine telefonla bilgi veren Aygan şunları söyledi:
"Arif Doğan, son mahkemedeki duruşmada, beni öldürttüğünü söylemişti. Ben de ölmediğimi, hayatta ölduğümü açıklamıştım. Ancak aynı günün akşamı, üyesi olduğum sosyal paylaşım sitesinde çok sayıda arkadaşlık teklifi geldi bana. Hepsini araştırmam mümkün olmadı tabii. Kabul ettiğim arkadaşlar arasından bir kaç gün sonra, e-posta yoluyla ölüm tehditleri içeren mesajlar gelmeye başladı. Mesajların birinde 'Musa Anter'in intikamı mutlaka alınacaktır' deniyordu. Bir başka mesajda ise 'Sana ölüm yakındır. Abdullah Öcalan'ın yakını olduğun için daha önce ölüm emrin kaldırılmıştı' şeklinde tehditler geliyor."
Tehdit üzerine polise ve avukatına bilgi verdiğini kaydeden Aygan, tehditlerin hepsinin PKK üyelerinden geldiğine dikkat çekti. Aygan, polise başvurarak ikametgahının da değiştirilmesini isteyeceklerini kaydetti.

Zaman

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-27-2011, 11:21   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Çözelti havuzuna Ak parti damladı köpürüyorlar.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2011, 19:06   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Ergenekon hakimlerinden çok fazla işkillenmeye başladım..
Dava çok yavaş gidiyor böyle davayı kuvvetlendirebilecek isimler var değerlendirmiyorlar.

Misal Hüseyin Baybaşin.
Avrupanın en büyük escobarlarından ve ergenekon tarafından yetiştirilmiş biri.
Ergenekonun her noktasını avucunun içi gibi biliyor ve elinde tonlarca dosya var.
Galiba hollandaydı hapishaneye girmişti.
Daha doğrusu kendini hapishaneye attırmıştı.
Adam o kadar diyor gelsin savcılar benimle görüşsün torbalarla dosya vereyim diyor.
Ama tık yok..
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)