![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben Atatürkçüyüm diye geçinenlerin hiçbirisinin Atatürkçü olduklarına inanmıyorum.
-Atatürkçüyüz diyenler bu ülkeyi Amerika' ya batıya köle etmişlerdir... -Atatürkçüyüz diyenler; Atatürk, mandaya karşı olduğu halde mandacı yapmışlardır... -Atatürkçüyüz diyenler; Atatürk, Milli Harp Sanayii ' nin kurulmasını istediği halde bunlar harp sanayiini kurmamışlardır... -Atatürkçüyüz diyenler; Atatürk, mason kulüplerini kapattığı halde, onları dışaldığı halde; onların bu ülkede mason kulüplerine verdiği hakları kimseye vermemişlerdir... BU MUDUR ATATÜRKÇÜLÜK... İşte benim Başbakanım... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() [i][b]Dünyada, bir yandan Komünizmi ve onun uşakları olan bazı gençleri kendisine rehber edinen insanların aynı zamanda Komünizmin düşmanı olan Cumhuriyet'i kurmuş insanıda rehber edindikleri tek ülke Türkiye olsa gerek!
Bugün dikkat ederseniz Atatürkçüyüm diyenlerin çoğunluğu kesinlikle komünizm yandaşlığı yapan din düşmanı kişilerdir ve bugün bu ülkenin düşmanları olanlar, Ordu ve Halkın tepkisiyle karşılaşmamak yada okuldan atılmamak için kendilerine Atatükçü kılıfını giydirdiler... |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
oysa bizde sizin komin olarak nitelediğiniz kesim;komin değil ulusalcı kemalist çizgiden gelenlerdir;türk bayrağını gerçekten seven;hatta bir çok mhp liden dahada milliyetçi eğilimli, kürt gerçeğini red eden,ancak cumhuriyeti kuran o nostaljiden kurtulamamış değişen bir dünyanın varlığını kabul edememiş kişilerdir bizde gerçek anlamada komin düzen için savaşanlar baskın oran,ufuk uras gibi isimlerdir ve bunlarda da emin ol kemalist ideolojilye mücadele vermektedirler. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Ben ideolojiler için savaş verenlere saygı duyarım sevmesem bile ama o ideolojiyi başka amaçlar için kullananları kastettik ikimizde. Komünizmin çıkış amacı ve verdiği savaş -her ne kadar ideolojiyi yayanlar siyonistler olsa bile- haklı bir dava için savaşmışlardır kendilerince! Ama gerçek komünist dediğin gibi Baskı Oran gbi olmalı gerçekten ama ne yazıkki çok az var onlardan... |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() müthiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() cok guzeldi tesekkurler loneliness +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() başbakanıma bakın ya :D maşallah ;) teşekkürler loneliness +1
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() nuri video ekliyorsun altina kaynak yazsana ahmet abi diye..seni gidi emek hirsizi seni :D :D
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() harika harika harika ;) +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |