![]() |
#1 |
![]() ![]() Yeni Şafak Yazarı Ali Bayramoğlu, bölücü terör örgütü mensuplarının Devlet’e, Hükümet’e karşı bir şantaj olarak ortaya koydukları sözde “açlık grevi”nde de faturayı devlete, Hükümet’e kesti!!! Terör örgütü mensuplarının şantajına boyun eğmeyeceklerini söyleyen Başbakan Erdoğan'ı “sert bir dil kullanmakla” eleştiren Bayramoğlu, bu şekilde siyasi iradenin hem kendine hem de topluma haksızlık ettiğini savundu. Bayramoğlu'nun ifadeleri şöyle: “Siyasi alan sert. Kürt sorunu ülkeyi boğuyor. Fiili ve sembolik şiddet her yerde ve şekilde kol geziyor. Siyasi iktidarın son dönemlerde konumu, Kürt sorunuyla başedememe hali, Kürt sorununun sağlık sorununa yaklaşır gibi tek taraflı hizmet mantığı içinde ele alması, bundan sonuç alamaması, mevcut siyasi anlayıştan bile uzaklaşmasına, meydan okuma, resmi şiddet diline savurulmasına yol açıyor. Bu da, tam, bir siyasetsizlik halidir. Paradoksaldır ancak siyasetsizlik dönemlerinde bu durumu üreten siyasi mekanizma ve güç, toplumu iyice kuşatmaya alır ve adım adım içine hapseder. Bugün bir anlamda böyle bir dönemden geçiyoruz.. Bu durumu görmeyen, hatta üremesine katkıda bulunan siyasi irade kendisine de, topluma da haksızlık ediyor.” Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|