![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu kadının yaşaması ülkemize büyük zarar.
Başörtüsüne karşı,kısaca Allah'ın ayetni kabul etmeyen bi'şey. Allah'ın ayetini kabul etmeyen küfre girer.Kafir durumuna düşer.Yanılmıyorum sanırım. Meclis kürsüsünü mitinglerdeki kürsülerle karramış düşüncelerini dile getiren,çirkef,özgürlük karşıtı fitne fesatçı yandaşı zihniyetin orada olması çok acı. Dtp millet vekillerinden ne farkı var ? Hani eşşeğe iğne vurulur,o acıyla anırır,sağa sola çiftelerini vurur,ağzı kulaklarına varır,çevresine zarar verir kulak tırmalar.Oturdukları yerde tepinen o mağlum vekillerin ne farkı var acaba ? Bağırarak konuşmak kolay,iş teke tek konuşmaya gelince .... http://www.youtube.com/watch?v=M9uO8...eature=related |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Lütfen yorum yaparken sinirlerimize hakim olmaya ve yorumlarımıza dikkat etmeye çalışalım . ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ne güzel demiş Hüseyin Çelik
'Ben sizin gibi düşünmediğim için halime şükrediyorum.' Ne kadar şükretsek az hakikaten. Rahatsız olsun bakalım bu değerlerden rahatsız oluyolarsa eğer,onları rahatsız etmek bana çook büyük gurur ve mutluluk verir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() adı suratına gram yansımamış...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bu ismi koyan anası, babası nerden bilsin böle imansız biri olcağını.. > ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Adı başkadır onun da çaktımıyorlar,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sayın bakanım güzel konuşmuş helal olsun...nur serter denen şahsiyette resmen Allah'tan Peygamber'den rahatsız ya nasıl bir şeydir bu Rabbim ıslah etsin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|